wystarcza bo zapewnia ponoć dzienne zapotrzebowanie na wszystkie zawarte w niej składnikiale wystarcza bo jest dobrym suplementem czy takim jak inne? Wystarcza bo minimum tego co potrzeba czy odpowiednią dawkę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wystarcza bo zapewnia ponoć dzienne zapotrzebowanie na wszystkie zawarte w niej składnikiale wystarcza bo jest dobrym suplementem czy takim jak inne? Wystarcza bo minimum tego co potrzeba czy odpowiednią dawkę?
Brałam kiedyś miovarian, chyba jakieś 2 lata temu i nic nie pomógł, wręcz (jeśli to możliwe) zaszkodził, bo torbiel mi się pojawiła. A być może nie miał na to wpływu, bo mam stwierdzone pco. W zeszłym roku brałam inofolic i wydawało mi się, że uregulował mi cykle, lepiej się czułam, ale w ciążę i tak nie zaszłam, a brałam go pół roku.Hej dziewczyny czy któraś brała MIOVARIAN żeby wspomóc zajście w ciążę?? Jakieś opinie??Byłabym wdzięczna![]()
Może zbieg okoliczności ale po miesiącu od tego postu i braniu miovaranu zobaczyłam 2 kreski. Dzisiaj Tymek ma prawie rok i 5 miesięcy i jest strasznym lobuziakiem ale kochanym. [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️B
Brałam kiedyś miovarian, chyba jakieś 2 lata temu i nic nie pomógł, wręcz (jeśli to możliwe) zaszkodził, bo torbiel mi się pojawiła. A być może nie miał na to wpływu, bo mam stwierdzone pco. W zeszłym roku brałam inofolic i wydawało mi się, że uregulował mi cykle, lepiej się czułam, ale w ciążę i tak nie zaszłam, a brałam go pół roku.
Oj to gratuluję szczerze.Może zbieg okoliczności ale po miesiącu od tego postu i braniu miovaranu zobaczyłam 2 kreski. Dzisiaj Tymek ma prawie rok i 5 miesięcy i jest strasznym lobuziakiem ale kochanym. [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
To wspaniale jak wszystko się udajeOj to gratuluję szczerze.może zbieg okoliczności, a może pomogło. Dla każdego coś innego. Cieszę się bardzo.
![]()
ponoć. To rożnica. Ja zdecydowałam się na Pregna bo ma składniki w 100% w przyswajalnej formie. To dużo zmienia, same cyferki, które mówią o tym, że niby zapewnia 100% dziennego zapotrzebowania to nie wszystko...wystarcza bo zapewnia ponoć dzienne zapotrzebowanie na wszystkie zawarte w niej składniki
no mi pani dr mówiła ze pomaga uzupełnić witaminki i normalizuje chodz i tak muszę czekać na starania bo też poroniłamZerowe piłam i nic nie pomogło.