• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Możliwe że ja na to wszystko patrzę niezbyt przychylnie dlatego że moja walka o dziecko trwa sporo i jestem po przejściach. Zamiast pomocy od państwa, płaciłam za większość badań z własnej kieszeni. Czasem wydawałam całą moją miesięczna pensje. W zasadzie jedynie badania kariotypów było w ramach NFZ (7miesiecy czekania na wynik).

W tym czasie mam świadomość ile kombinowanych 500+ zostało rozdanych.
Pewnie i tu Cię rozumiem :) ale uważam, że skoro od państwa nic nie dostajemy i państwo co chwilę robi nam pod górkę to dlaczego my też nie możemy kombinować i wziąć od państwa co nam się należy choć nie legalnie :)

reklama
Oglądam wiadomości i sie szokuje jak zawsze z tym egzaminem na prawko i dziewczyna ktora zginęła , egzaminator uciekl a jej nie kazal nie wierzę , mógł powiedzieć uciekamy,a nie odpalala auto by ruszyć cos tu smierdzi

Hej :) byłam dzisiaj na wizycie, wkoncu założyła mi kartę ciąży, i zleciła multum badań. Pytałam kiedy najlepiej zrobić usg, powiedziała że ok 11/12 tg. Z tym że ja jeszcze nie widziałam serduszka i chciałabym wcześniej i zrobię na dniach :) moje pytanie , ostatnio któraś z Was wspominała że bierze leki na mdłości, mi doktorka wypisala metoclopramid czy jakoś tak. Standardowo zanim kupiłam musiałam sprawdzić opinie i ulotkę w Internecie [emoji14] tam jest napisane że nie wskazane w I trymestrze ciąży .. chyba jednak nie kupuje i dlaczego mi to wypisala..
Ja bralam prevomit one są dla kobiet w ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry