gosia321
Fanka BB :)
U Pauliny beta sie zatrzymalaSprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Pamiętam, ale Pauline cały czas beta rosła a tutaj najwyraźniej spadła.
Tak czy inaczej sprawdzę :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U Pauliny beta sie zatrzymalaSprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Dzieki Kochana. Ja juz znow fiziuje... Brzuchol mnie pobolewa, jak nie zaparcie to skurcz i toaleta, masakra, ale sie zestresowalam juz na wstepie. Ok, Nospe Forte juz wzielam. Wezme Relanium przed transferem bo teraz sama jade do kliniki i nie chce po drodze pascBierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.
Bierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.
Pójdę pójdę [emoji8]Solniczko! Słoneczko!
Powiem dosadnie. Te testy robią Chińczycy i wszystko możliwe.... w zyciu za tak małe pieniadze test Ci dokładnie nie powie. Moglas mieć inne stężenie sikow itd.
Nie nakręcaj się!!!!
Ja wierze w Twój zarodek i idź spokojnie na betę.![]()
![]()
U mnie się nospy nie bierze.
Ja już załadowana biedronkami.![]()
Mam dalej łykać progesteron i estrofem i tyle.

Super. Trzymamy kciuki.U mnie się nospy nie bierze.
![]()
Przypominam moją sytuację nieciekawą. Testy wywal precz. Stężenie hormonu w moczu zależy ile wypiłaś. Nie jest to miarodajne.Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
no to mamusia trzymaj biedroneczki w brzuszkuU mnie się nospy nie bierze.
Niech sie tam rozpakowuja i mieszkaja dluuugie 8mcy! Kiedy beta?U mnie się nospy nie bierze.
Ja już załadowana biedronkami. [emoji6] [emoji6]
[emoji221][emoji221]podobno ładnie się roZmnozily i są ładne pod względem biologicznym.