porcelana
Fanka BB :)
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana [emoji6] Ja tam bym testowala...Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana [emoji6] Ja tam bym testowala...Dziewczyny myślicie, że warto testować w 28dc ? Skoro mam 28-29 ? Bo wychodzi, że 28dc mam w środę i mam wolne, więc może bym zaryzykowała ?![]()
GratulacjeWłaśnie odebrałam wynik bety 33bardzo się cieszę.
Wspaniale. Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży.Właśnie odebrałam wynik bety 33bardzo się cieszę.
Super gratuluję i czekamy w takim razie na bete [emoji4]Witajcie chyba dołączę do was.Dziś 25dc i na tescie 2 kreseczki. Teraz czekam na wyniki bety
![]()
Powodzenia! Pięknych widokówA ja przyspieszyłam swoją wizytę i....idę dzisiaj [emoji16] proszę o kciuki [emoji6]
Tak wogole to przyznać się czyja to sprawka że jesteśmy na głównym [emoji41]
Oo witaj i gratulacje [emoji5]Witajcie chyba dołączę do was.Dziś 25dc i na tescie 2 kreseczki. Teraz czekam na wyniki bety
![]()