sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po doświadczeniach dziewczyn i swoim już nie będę robiła testów sikany h. To jakaś lipa. W ogóle się tym nie kieruj. Idź jeszcze raz na betę. Będziesz miała pewność co tam w środku się dzieje
No wlasnie mam podobne mysli, przyczym bardziej obawiam sie, ze te skurcze w jelitach zaszkodza zarodkom. Ech, Progesteronu oczywiscie nie moge zredukowac na tym etapie. Pije juz po dwa litry malymi lyczkami. Chyba przejde na sucharki, chude miesko, twarozek i gotowane warzywa. To jest masakra wic sie z rana przed toaleta jak anakonda xDJa pamietam ze na początku przed sprawdzeniem bety miałam tak samo... irracjonalnie bałam sie ze jak sie za mocno skupieto coś złego stanie sie z zarodkiem (wyleci?
) nie wiem na ile to racjonalna rada ale ja ne robiłam niczego na sile... byłam na l4 wiec dużo czasu w domu, piłam dużo wody... po ograniczeniu progesteronu (zejście z prolutexu i zminiejszenie luteiny) problem zmalał
Jeszcze chwila i czas sie zbierac :-/ Pierw po męża potem na badania.. stresik wzrasta
Nie znam się na innych badaniach ale beta super ja masz gorączkę to szybko weź paracetamol, dziewczyny mówiły że można brać. Podwyższona temperatura ciała może źle wpłynąć. Pisz co u Ciebie dzisiaj
Ja pamietam ze na początku przed sprawdzeniem bety miałam tak samo... irracjonalnie bałam sie ze jak sie za mocno skupieto coś złego stanie sie z zarodkiem (wyleci?
) nie wiem na ile to racjonalna rada ale ja ne robiłam niczego na sile... byłam na l4 wiec dużo czasu w domu, piłam dużo wody... po ograniczeniu progesteronu (zejście z prolutexu i zminiejszenie luteiny) problem zmalał
Cześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestem [emoji20] a tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka[emoji20] jak myślicie?
A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.