lafantynka
Fanka BB :)
No to jeśli tak to super. Napewno je zużyje. Może chociaż zwrócę Ci koszty które poniosłas?Na pewno? Leży w szufladzie, fakt że jeść nie prosi ale ja raczej nie skorzystam a dla Ciebie to 30 tabletek. Serio, to nie problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to jeśli tak to super. Napewno je zużyje. Może chociaż zwrócę Ci koszty które poniosłas?Na pewno? Leży w szufladzie, fakt że jeść nie prosi ale ja raczej nie skorzystam a dla Ciebie to 30 tabletek. Serio, to nie problem
No masz ci los!! W bocianie w Warszawie miałam icsi i moje piękne dwa zarodki 8A (w trzeciej dobie) i jeden 6B nie przetrwały, a jeden losowo podany ma się świetnie i jest 22tc teraz. Śmierdzi mi to kiepskim laboratorium niestety. Ja pisałam podanie o dokumentacje ( wydano po kilku dniach dwie kartki, pisane na szybko przez pielęgniarkę przy mnie, bo czas im minął) i nic tam nie było, lakoniczna informacja " podano zarodek 8A w trzeciej dobie, trzy zarodki odrzucono". Odrzucono, a embriolog przez tel powiedziała,że się zatrzymały i nie wiadomo czy w 4 czy w 5 dobie, nie była w stanie powiedzieć czy były ośmio-komórkowe, czy morule, czy słabe blaski. Do dziś nic nie wiem.Jestesmy juz po udanym ICSI wlasnie 8 lat temu. Teraz chcielismy wrocic po kolejny zarodek. Leczylismy sie w Bocianie w Bialymstoku, ale przenieslismy zarodki do Bociana do Warszawy bo mamy blizej. Tutaj tez przygotowywalismy sie do crio.
Zastanawiam sie czy nie napisac do Bociana prosby o udostepnienie protokolu/raportu z calej tej procedury. Nie wiem tylko czy cos takiego jest sporzadzane i czy moge o cos takiego prosic? Jak myslicie?
Czyli miałaś dobre wyniki że dużo Ci tego nie przepisał :/Od czasu wizyty mialam jeden transfer.
Tylko moja klinika daje dokladnie to samo co Wujek. Wiec od 1 transferu bylam na Encortonie 10 i heparynie i acardzie. I nic.
Ja tak kiedys mialam i zmienilam klinike i raptem wiecej sie to nie zdazylo. Moze jakis blad w labo u mnie popelnili...
Nasze w 2014 na końcu. Czyli 3.5 roku temu.A kiedy były zamrażane? U nas 8 lat temu i powiedziano nam że wtedy zamrażano starą metodą i stąd taka sytuacja.
Iskra narazie zaczelysmy od 60, nie wiem czy moj zlasowany mozg podolalby 1000... od czegos trzeba zaczac
Zobacz załącznik 892722
No masz ci los!! W bocianie w Warszawie miałam icsi i moje piękne dwa zarodki 8A (w trzeciej dobie) i jeden 6B nie przetrwały, a jeden losowo podany ma się świetnie i jest 22tc teraz. Śmierdzi mi to kiepskim laboratorium niestety. Ja pisałam podanie o dokumentacje ( wydano po kilku dniach dwie kartki, pusane na szybko przez puelęgniarkę przy mnie) i nic tam nie było, lakoniczna informacja " podano zarodek 8A w trzeciej dobie, trzy zarodki odrzucono". Odrzucono, a embriolog przez tel powiedziała,że się zatrzymały i nie wiadomo czy w 4 czy w 5 dobie, nie była w stanie powiedzieć czy były ośmio-komórkowe, czy morule, czy słabe blaski. Do dziś nic nie wiem.
NapisałamZa koszty przesyłki :-)
Zapraszam na priva
@malaja32 i takie akcje w Bocianie w W-ieNo masz ci los!! W bocianie w Warszawie miałam icsi i moje piękne dwa zarodki 8A (w trzeciej dobie) i jeden 6B nie przetrwały, a jeden losowo podany ma się świetnie i jest 22tc teraz. Śmierdzi mi to kiepskim laboratorium niestety. Ja pisałam podanie o dokumentacje ( wydano po kilku dniach dwie kartki, pisane na szybko przez pielęgniarkę przy mnie, bo czas im minął) i nic tam nie było, lakoniczna informacja " podano zarodek 8A w trzeciej dobie, trzy zarodki odrzucono". Odrzucono, a embriolog przez tel powiedziała,że się zatrzymały i nie wiadomo czy w 4 czy w 5 dobie, nie była w stanie powiedzieć czy były ośmio-komórkowe, czy morule, czy słabe blaski. Do dziś nic nie wiem.
@malaja32 i takie akcje w Bocianie w W-ie
Ja jestem w Białymstoku i trochę mnie przerazilas![]()