Sol
Fanka BB :)
Dziękuję. Tak myślę że gdyby beta była ok to muszę iść na usg. Pewnie a kolejny tydzień...Dziś 22 po transferze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Tak myślę że gdyby beta była ok to muszę iść na usg. Pewnie a kolejny tydzień...Dziś 22 po transferze.
Masz rację. Idź rano. Nasiusiasz do próbowki i paseczek włoza do niego. Mam nadzieję że to chwilowe. Buziaki.Dzieki Justin, dopiero teraz pod wieczor mnie tak wzielo, przetrzymalam troche siku dzis bo jechalam autem i mi sie nie chcialo stawac no i tak chyba od tego czasu mnie wzielo. To pojde z tym rano do lekarza, mocz to akurat kojarze od razu tu spraedzaja u lekarza takimi paseczkami do testowania. Mam nadzieje tyli ze to nie kest grozne dla kijaneczki :/
Ja kupowałam tylko w aptece novum za 154zlDziewczyny, gdzie najtaniej można kupić Lutinusa w Wawie?
Dzieki, w moim mieście 250 zł. Zdzierstwo :/Ja kupowałam tylko w aptece novum za 154zl
Jedz na out of hours może?Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?
Mieciu na 100 % z opisu wynika. Masz opcje to rano pierwszy mocz po nocy do sloiczka . Nie ma zartow z pecherzem, ja sobie tak o malo nerek nie zalatwilam.Dzieki Anius [emoji173]️ kurcze bylam znowu w toalecie i ewidentnie jakies zapalenie pecherza bo mikro skrzepiki krwi polecialy i rozowy mocz i pecherz jakby piecze. Sprawdalaam w pochwie wlozylam buala yabletke lutinusa i wyciagnelam i czysto. Kurcze ale ta krew w moczy nie wyglada dobrze zastanawiam sie czy jednak na ta izbe przyjec nie pojechac czy panikuje kobitki?
znowu o 19Dziękuję. Ja też jestem nastawiona na czekanie, nie mam wyjścia. Jutro 19 godz... x