reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny pomocy jak ja mam ubierać swoje córcie w taka pogodę?? Jak jest w dzień ok 23 stopni... krótki rękaw czy długi? Jak są na dworze to oczywiście w gondoli lub fotelikach i przykryte otulaczem
Mysle, ze lepiej ubrac mniej i ewentualnie przykryc pieluszka jakbys stwierdzila, ze im chlodno, niz je przegrzewac. W gongoli sa osloniete od wiatru i tam jest dosc cieplo.

reklama
wg mojej położnej to tak jak siebie. to naprawdę działa. nie zmarzna- tylko sprawdzaj kark stopki i rączki. samymi rączkami sie nie sugeruj bo one zawsze pewnie chłodne. jeśli w domu chodzisz na krótki to załóż moze body na krótki i spodenki.a na dwór warstwę więcej niż Ty
Czyli krotki rekaw spodenki i kocyk na dwor powinno być ok?

Baby a jak radzilyscie soboe.z z zatkanymi.kanalilami? Na prawej piersi mam takiw.stwardnienie gdzies o.średnicy 3.cm. przystawiam.czesciej Hubcia.do niej, maaowalam.pod prysznicem,.teraz laze z liściem kapusty. To jest.ciepłe i zaczerwienione

Baby a jak radzilyscie soboe.z z zatkanymi.kanalilami? Na prawej piersi mam takiw.stwardnienie gdzies o.średnicy 3.cm. przystawiam.czesciej Hubcia.do niej, maaowalam.pod prysznicem,.teraz laze z liściem kapusty. To jest.ciepłe i zaczerwienione
Mi sie takie cos zrobilam raz i posluchalam domowego sposobu - schlodzone liscie kapusty do stanika. Niewiarygodne, ale dziala cuda.

reklama
Mi sie takie cos zrobilam raz i posluchalam domowego sposobu - schlodzone liscie kapusty do stanika. Niewiarygodne, ale dziala cuda.
A jak dlugo je nosilaa i po jakim czasiw przeszlo? Jak dalam dzis lisc kapustt na to to super bylo uczucie takiej ulgi ale to bylo chwilowe. Tyle dobrze ze mnie to nie boli

Do góry