reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No ja mam neoparin na ryczałt, ginekolog przepisała bez problemu. Chciała jeszcze luteinę też na zniżkę ale ostatecznie przeszłam na prolutex aby nic nie pchać na dole i nie nosić wkładek.
Płacisz bardzo duże stawki tygodniowo. Rozumiem że najważniejsza jest ciąża ja też bym płaciła. Może poproś o refundowaną luteinę i nie ustępuj ws neoparin.
Tak zrobię :)

reklama
Widzę że nas klika się zebrało transferujących w najbliższym czasie. Jutro będę wiedziała kiedy transfer ale może piątek sobota. A mam do Was dziewczyny pytanie kiedy należy zacząć jeść ananasa? Dzisiaj kupiłam w biedronce świeżego.
Gosienko jak cudownie... niedługo będziesz tulić swoje dwie kroki w brzuszku, rozmawiać do nich ile się da aby wiedziały że mają tam zostać ma cale 8 miesięcy [emoji6] [emoji173] [emoji110]

Z tych wyników moim okiem czeka Cię immunosupresja.
Ale najlepiej zna się na tym sam Jarek który patrzy ma wszystkie wyniki i wszystko łączy w całość
Ja mogę się mylić... I faktycznie może wystarczy tylko dawka encortonu :-)
Ojej, a już @dżoasia mnie uspokoiła, ze nie jest tak źle... A jak myślisz, leki wystarczyłyby, czy raczej trzeba szczepień? Ja wiem, że wujek Jarek wszystko powie, ale wizytę mam za dwa tygodnie dopiero, wiec próbuję się czegoś dowiedzieć od was, forumowych specjalistek ;)

Ojej, a już @dżoasia mnie uspokoiła, ze nie jest tak źle... A jak myślisz, leki wystarczyłyby, czy raczej trzeba szczepień? Ja wiem, że wujek Jarek wszystko powie, ale wizytę mam za dwa tygodnie dopiero, wiec próbuję się czegoś dowiedzieć od was, forumowych specjalistek ;)
Szczepienia na pewno nie przy takich wynikach....
ANA masz dodatnie i tylko to mnie zastanawia.
Tak to jak pisała Asia masz wszystko cacy :) :)
Więc na prawdę się nie stresuj... no i tym bardziej tym co ja napisałam bo mi daleko do wiedzy wujka Jarka

Kochane moj transfer w czwartek:):):) mam nadzieje ze szczesliwy! Tylko.... Po transferze ide na noc do pracy. Kurde no musze. Nie ma opcji bym wziela zwolnienie...nie moge. I juz mam czarne mysli ze przez to sie nie uda:(:(:( wiec prosze jesli chcecie mi pisac zebym nie szla nie robcie tego bo tylko bardziej sie zalamie:(

Ja tylko powiem ze ja normalnie po 1 transferze pracowałam i teraz po 2 tez. Po pierwszym oba jajka się zakorzeniły tylko były chore. Zreszta mój ginekolog mówi ze normalnie trzeba żyć tylko nie dźwigać, bo organizm i macica nie lubia leżenia.
Mam nadzieje tylko ze nie pracujesz kcohana na paleciaku.

reklama
Szczepienia na pewno nie przy takich wynikach....
ANA masz dodatnie i tylko to mnie zastanawia.
Tak to jak pisała Asia masz wszystko cacy :) :)
Więc na prawdę się nie stresuj... no i tym bardziej tym co ja napisałam bo mi daleko do wiedzy wujka Jarka
Dziękuję :) no trochę się stresuję, ale chyba niepotrzebnie, te szczepienia mnie przerażają, bo to czasu trzeba, a ja go tak dużo nie mam

Do góry