Adeline89
Fanka BB :)
@agrafka07 wydaje mi się,ze ci da jesli powiesz,ze zle sie czyjesz. Jedynie co na l4 mozesz spodziewac sie kontroli ,bo zazwyczaj jak sie prowadzi swoją działalność kontrolują
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja rodziłam 9lat temu... Miałam skrócone godzimyPierwsze slysze o skroconym czasie pracy przy biurku - siedze codziennie 8 bitych godzin..
Ja pozyczylam szwagierce.. i gdzies przepadla -.- tyle ze ja mam male lozko i ciasno z tą poduchą xPCała pierwszą ciążę z rogalem spałam. Jest super. Teraz czekam bo pożyczyłam swojego bratowej i ma mi oddac. Jest rewelacyjny.
No jest skrocony ;-)Pierwsze slysze o skroconym czasie pracy przy biurku - siedze codziennie 8 bitych godzin..
No oczywiście,ze w ciąży nie powinno pracować 8 h przy biurku , musisz poinformować szefa
Ciśnienie teraz w ostatnim czasie bardzo kiepskie - ja mam to samo ale kawa po południu ratuje mi tyłekObudziłam się dziś że strasznym bólem głowy.. masakra ostatnio co chwilę mnie boli a nie chce brać przeciwbólowych bo jednak się boję że to na dziecko wpłynie, a apap i tak mi nie pomoże bo jest dla mnie za słaby..
Wczoraj byliśmy w gościnie czy Was też męczą takie wypady? W sumie nic się nie robilo a wróciłam padnieta..
Mój narzeczony chcę ,żebym mu uszyła jak sobie , bo mówi , że taka meg wygodna .Boska !!! Serio, śpię już na niej długo i długo się z nią nie rozstane [emoji23]
OOo to dzisiaj znowu nam chłopcy i dziewczynki wpadna do tabelkiWIZYTY
10.09.- @Rose.mart
10.09.- 15:30 @Ewka_85 prenatalne
10.09.- 13:00 @judytka777 prenatalne
10.09.- 14:00 @agrafka07 prenatalne
10.09.-14:00 @Kasia323 prenatalne
10.09.- 15:30 @paulina.blachut
10.09.- 16:00 @tikatukatam
trochę tu dziś wizyt jest,powodzenia !!!!
To ja jak miałam 12+6 to też byłam na prenatalnych [emoji16]To Tobie się 14 kończy.Ja mam 12+6.
U mnie to samo - byłam zdziwiona jak mi powiedział , że on woli żebym w domu leżała wcinała krakersy i oglądała na kanapie klanJa tez pracuje przy biurku, tylko ze nie w domu.
Moja ginekolog pytala mnie juz na 1 (!) wizycie, czy piszemy zwolnienie - lekko zdziwiona bylam, powiedzialam, ze nie potrzebuje, bo planuje jeszcze pracowac - powiedziala, ze w kazdej chwili sie moge zglosic, bo mam pamietac o tym, ze teraz ja i ciaza jestesmy najawzniejsze, a nawet 8godzinne siedzenei przy biurku i stres w pracy moga miec negatywne skutki. Na razie u mnie jest OK, choc tak jak pisalam, planuej od grudnia zajac sie tylko soba i skupic na dziecku - miec ten czas tylko dla siebie, zeby moc sie przygotowac.
No życzę powodzenia dziewczyna żeby się dowiedziały ja się nie dowiedziałam na prenetalnychCiśnienie teraz w ostatnim czasie bardzo kiepskie - ja mam to samo ale kawa po południu ratuje mi tyłek
Mój narzeczony chcę ,żebym mu uszyła jak sobie , bo mówi , że taka meg wygodna .
OOo to dzisiaj znowu nam chłopcy i dziewczynki wpadna do tabelkiPOWODZENIA
![]()