sunrisea
Fanka BB :)
Zapłodnienie dzieje się w laboratorium. Pisałam Ci wcześniej i wysłałam linka co do niskiego amh.Mam pytanie czy moze dojsd do zapłodnienia in vitro przy AMH 0.04 i przy endometrium i niedroznyni jajowodach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapłodnienie dzieje się w laboratorium. Pisałam Ci wcześniej i wysłałam linka co do niskiego amh.Mam pytanie czy moze dojsd do zapłodnienia in vitro przy AMH 0.04 i przy endometrium i niedroznyni jajowodach
U mnie to terminów masaDziewczyny o co kamannnnnn??? Wpisywac sie w terminy porodow
@gosia321 @Justin87 @Pandzia89 @sunrisea @ilmenau @Margit2018 @lafantynka wasze brzuchy az sie o to prosza!a kalendarz krociooootki!
Wszystko zalezy od tego czy uda sie wystymulowac jajniki i czy beda komorki. Takie niskie amh moze byc ciezkim tematem. Ale jesli komorki beda to nic nie stoi na przeszkodzie aby sie zaplodnilyMam pytanie czy moze dojsd do zapłodnienia in vitro przy AMH 0.04 i przy endometrium i niedroznyni jajowodach
No to sie wpisz 3 razyU mnie to terminów masawg daty transferu 8.03 , wg usg 7.03 wg badań poród może nastąpic przed 34 tyg
...
Kurcze jaki zarodek? W 22 dpt był u mnie pęcherzyk ciążowy i pęcherzykiem żółtkowym wielkość 8 mm. O zarodku jeszcze mowy nie było. Przeczytaj jest gdzieś na blogu mamy ginekolog wszystko ładnie rozpisane.Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Dziewczyny o co kamannnnnn??? Wpisywac sie w terminy porodow
@gosia321 @Justin87 @Pandzia89 @sunrisea @ilmenau @Margit2018 @lafantynka wasze brzuchy az sie o to prosza!a kalendarz krociooootki!