Sol
Fanka BB :)
Dzięki kochana. Właśnie się wyleguje aż mnie doopa boli.Leż to naprawdę pomaga. Ja tak od środy i dziś czysto. Już wczoraj było lepiej. Wiem co czujesz, trzymaj się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kochana. Właśnie się wyleguje aż mnie doopa boli.Leż to naprawdę pomaga. Ja tak od środy i dziś czysto. Już wczoraj było lepiej. Wiem co czujesz, trzymaj się.
Jak robiłaś koło 15 to raczej nie z pierwszego porannego moczu, tylko z dziennego który jest rozrzedzony. Nie ma co robić testów sikanych na tak wczesnym etapie. Ja zrobiłam 8 dpt i śladu drugiej kreski nie było, a beta była 37. A jeśli już musisz to tylko z pierwszego porannego moczu. Idź w poniedziałek na betę z krwi i będziesz wiedziała.Hej zrobilam dzisiaj test około 15 i wyszedl negatywny ? Dodam ze robilam tez6dpt i tez negatywny byl a dzisiaj jest 9dpt . Test byl czuly na opakowaniu pisalo ze do testowania po in vitro .myslicie ze juz nie ma co sie ludzic ? Ciazy nie ma ?
Kochana myślami jestem z Toba! Musi być dobrze!A u mnie dziś dziewczynki znowu male krwawienie. Lekkie pobolewanie brzucha i krew koloru wina. Leżę i proszę, żeby się uspokoiło. Ale mam stresa.
USG za tydzień.
Miało być która mnie ochrzani ? Tak jak @Sol wczorajWiem że się zachowuje jak bym miała schizofremiehehehehe ale jeszcze się was podpytam i proszę nie oceniacie mnie
czy spadek bólu piersi to spadek bety? Kreska na teście jeszcze jest ale już skurczy nawet nie mam
która mnie ochrania tak porządnie? Wtedy się ogarnę. No i ta kreska też nic nie rośnie
straszna panikara że mnie ale takie na forum też muszą być
jak bym wam powiedziała kim jestem z zawodu to hyscie pękły że śmiechu czego nigdy nie powiem.
Jejku dopiero odczytałam o twoim krwawienie... Lez spokojnie i się nie denerwujA u mnie dziś dziewczynki znowu male krwawienie. Lekkie pobolewanie brzucha i krew koloru wina. Leżę i proszę, żeby się uspokoiło. Ale mam stresa.
USG za tydzień.
Nie szkoda Ci kasy na te testy? Jeszcze jeden dzień i wszystko będzie jasne. Po co się tak niepotrzebnie nakrecasz?Wiem że się zachowuje jak bym miała schizofremiehehehehe ale jeszcze się was podpytam i proszę nie oceniacie mnie
czy spadek bólu piersi to spadek bety? Kreska na teście jeszcze jest ale już skurczy nawet nie mam
która mnie ochrania tak porządnie? Wtedy się ogarnę. No i ta kreska też nic nie rośnie
straszna panikara że mnie ale takie na forum też muszą być
jak bym wam powiedziała kim jestem z zawodu to hyscie pękły że śmiechu czego nigdy nie powiem.