• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny :) nie odzywalam się, bo wyjechalam na weekend było super ale jestem tak strasznie zmęczona że zaraz zasnę w samochodzie :P
Generalnie czuję się dobrze, brzuch już nie boli tyko cycki troszkę za to mam wilczy apetyt ale pilnuje się żeby jeść zdrowo :) no i tak strasznie odrzuca mnie na zapach papierosów! Aż mnie mdli kiedy na świeżym powietrzu ktoś niedaleko zapali.
Co do witamin to biorę teraz Prenatal Uno.

Hej dziewczyny :) nie odzywalam się, bo wyjechalam na weekend było super ale jestem tak strasznie zmęczona że zaraz zasnę w samochodzie :p
Generalnie czuję się dobrze, brzuch już nie boli tyko cycki troszkę za to mam wilczy apetyt ale pilnuje się żeby jeść zdrowo :) no i tak strasznie odrzuca mnie na zapach papierosów! Aż mnie mdli kiedy na świeżym powietrzu ktoś niedaleko zapali.
Co do witamin to biorę teraz Prenatal Uno.

U mnie to samo, weekend za miastem i całą powrotną drogę przespałam. :D i te bóle glowy...

Witam się z wszystkimi nowymi czerwcóweczkami! U mnie dziś 4t5d, piersi w staniku sportowym bo inaczej bym umarła i apetyt WILCZY! Czasem myślę, że te mdłości by się przydały od czasu do czasu żeby tak nie kusiło:-) :)

Cześć!
Zaczęłam Was podczytywać, więc się przywitam...
OM miałam 28.08, 27.09 popołudniu dojrzałam bardzo niewyraźną drugą kreskę, popędziłam na betę i stwierdziłam, że to jednak nie przywidzenie :) Jestem już po przejściach w tym roku, pierwsza ciąża zakończona koło 9 tygodnia. W szpitalu zbadano mi TSH i wyszło 5.8, więc niedoczynność tarczycy i prawdopodobnie to było przyczyną. Ginekolożka pozwoliła na starania po pierwszej @, sama jestem zaskoczona, ale w pierwszym cyklu się udało. W sobotę zrobiłam drugą betę i po 40 godzinach wzrosła z 61,7 do 168, a TSH po 1,5 miesiąca brania Letroxu spadło do 2.4. Tak więc na razie cieszę się z niezłych wyników, trochę się boję czy tym razem będzie inaczej i czekam na wizyty. W środę mam endokrynologa, w piątek gin.

Wy to jesteście mądre głowy, a zanim do lekarza pójdę to się nastresuję, więc szybkie pytanie -
Czy TSH 2,7 jest okej? Biorę euthyrox 50.

Zrobilam bete powtórną, 32 dc 16mIU/ml, 34dc 100mIU/ml, sześciokrotny przyrost.
I progesteron 34,34 ng/ml. Chyba wszystko idzie dobrze. ❤️ W środę idę zobaczyć fasolkę moją
Beta ladnie rosnie u mnie 30 dc 374 a 32 dc 849 tak że również wszystko idzid w dobrym kierunku. Lekarza masz szybko, ja dopiero 10 i mam nadzieje zabije serduszko

reklama
Cześć!
Zaczęłam Was podczytywać, więc się przywitam...
OM miałam 28.08, 27.09 popołudniu dojrzałam bardzo niewyraźną drugą kreskę, popędziłam na betę i stwierdziłam, że to jednak nie przywidzenie :) Jestem już po przejściach w tym roku, pierwsza ciąża zakończona koło 9 tygodnia. W szpitalu zbadano mi TSH i wyszło 5.8, więc niedoczynność tarczycy i prawdopodobnie to było przyczyną. Ginekolożka pozwoliła na starania po pierwszej @, sama jestem zaskoczona, ale w pierwszym cyklu się udało. W sobotę zrobiłam drugą betę i po 40 godzinach wzrosła z 61,7 do 168, a TSH po 1,5 miesiąca brania Letroxu spadło do 2.4. Tak więc na razie cieszę się z niezłych wyników, trochę się boję czy tym razem będzie inaczej i czekam na wizyty. W środę mam endokrynologa, w piątek gin.
Hej i witaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry