reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja wiem ze to i tak nic nie znaczy nawet jak bede miala wszystkie mozliwe objawy no ale jednak chcialabym je miec [emoji849] zeby choć troche poczuc sie jak w ciąży[emoji57]Napewno rośnieja też się bałam, ale tak sobie myślę, krwawienia nie ma, brzuch nie boli, skurczy brak więc chyba dobrze jest, a przynajmniej taką mam nadzieję
Ja juz tyle sie naczytalam jak kolezanki czuly sie jak w ciąży nie mialy zadnych plamien czy boli a i tak.nie konczylo sie dobrze [emoji849] jestem jakaś przerażona [emoji849]
Mogłaś się trochę wcześniej na wizytę zapisać, byś może spokojniejsza byłaJa wiem ze to i tak nic nie znaczy nawet jak bede miala wszystkie mozliwe objawy no ale jednak chcialabym je miec [emoji849] zeby choć troche poczuc sie jak w ciąży[emoji57]
Ja juz tyle sie naczytalam jak kolezanki czuly sie jak w ciąży nie mialy zadnych plamien czy boli a i tak.nie konczylo sie dobrze [emoji849] jestem jakaś przerażona [emoji849]
Kaamilaaa
No wlasnie nie moge [emoji6] jestem na slasku u tz rodziców, a do siebie wracamy 16.10 we wtorek, a 17.10 ide z mlodym do szpitala, a moja gin przyjmuje tylko poniedziałki i środy, wiec najblizszy termin zebym mogla pojsc to wlasnie 22Mogłaś się trochę wcześniej na wizytę zapisać, byś może spokojniejsza była![]()
Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty od początku. Bardzo bym chciala do Was dołączyć ale nie wiem zy będzie mi to dane. Drugi cykl starań i dopiero 2 dni po owulacji więc w połowie października sie wszystko wyjaśni, tak czy siak załapałabym się na czerwiec. Mam jednego synka 4 lata i 8 mies. Trzymajcie kciuki!
Meliska89
Wiem że to trudne ale musisz być cierpliwa. A brakiem objawów się nie przejmuj. Ja podobnie jak inne dziewczyny do jakiegoś 8 tygodnia nie miałam żadnych objawów i w ogóle nie czułam się jakbym w ciąży była. Później zaczęły się mdłości i wymioty i zatesknilam za brakiem objawówNo wlasnie nie moge [emoji6] jestem na slasku u tz rodziców, a do siebie wracamy 16.10 we wtorek, a 17.10 ide z mlodym do szpitala, a moja gin przyjmuje tylko poniedziałki i środy, wiec najblizszy termin zebym mogla pojsc to wlasnie 22
Qziem
Zaciekawiona BB
Mnie też oprócz bólu piersi i ogromnych żył na nich, nic nie dolega. Nie mam mdłości, zgagi, kłucia jajników. No nic, null. Dobrze, że byłam u lekarza bo bym świrowała.
W sumie to nawet można się cieszyć, że funkcjonuje się (oprócz spania na brzuchu) normalnie.
więc do dziewczyn bez objawów - cieszcie się. 
Dzisiaj 5+2.
W sumie to nawet można się cieszyć, że funkcjonuje się (oprócz spania na brzuchu) normalnie.

Dzisiaj 5+2.

Kaamilaaa
Kciuki za testowanie [emoji6]Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty od początku. Bardzo bym chciala do Was dołączyć ale nie wiem zy będzie mi to dane. Drugi cykl starań i dopiero 2 dni po owulacji więc w połowie października sie wszystko wyjaśni, tak czy siak załapałabym się na czerwiec. Mam jednego synka 4 lata i 8 mies. Trzymajcie kciuki!
Wiem ze musze wytrzymać, wyjscia nie mam [emoji57]Wiem że to trudne ale musisz być cierpliwa. A brakiem objawów się nie przejmuj. Ja podobnie jak inne dziewczyny do jakiegoś 8 tygodnia nie miałam żadnych objawów i w ogóle nie czułam się jakbym w ciąży była. Później zaczęły się mdłości i wymioty i zatesknilam za brakiem objawówZobaczysz czas do wizyty szybko zleci mimo że teraz wydaje się to być tak daleko.
Pianistka1991
Nie jestem wioolonczelistką, tylko pianistką i gram z wiolonczelami także [emoji2] ale pracę fakt, mam bardzo fajną [emoji5] [emoji5] [emoji5]Tak właśnie zrobię. Zdrowy rozsądek górą.
Gdzieś czytałam, że jesteś wiolonczelistką. Moja kurzy się na szafieteż grałam, 3 lata w szkole muzycznej. Masz super pracę!
![]()
reklama
Pianistka1991
A czemu nie śpisz na brzuchu? Ja uwielbiam tą pozycję i póki dziecię jest bardzo malutkie to słyszałam, że nie ma przeciwwskazań [emoji14]Mnie też oprócz bólu piersi i ogromnych żył na nich, nic nie dolega. Nie mam mdłości, zgagi, kłucia jajników. No nic, null. Dobrze, że byłam u lekarza bo bym świrowała.
W sumie to nawet można się cieszyć, że funkcjonuje się (oprócz spania na brzuchu) normalnie.więc do dziewczyn bez objawów - cieszcie się.
Dzisiaj 5+2. [emoji173]️