Kaamilaaa
Fanka BB :)
Mialas pozna owu ?Kurcze a ja ostatnią @ miałam 26.08 a przez dłuuuugi cykl jeszcze nawet testować nie mam co [emoji14]
Ja marzę o takiej bladej kresce na teście![]()
Dzisiaj mocno brzuch daje mi się we znaki jak na @.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mialas pozna owu ?Kurcze a ja ostatnią @ miałam 26.08 a przez dłuuuugi cykl jeszcze nawet testować nie mam co [emoji14]
Ja marzę o takiej bladej kresce na teście![]()
Dzisiaj mocno brzuch daje mi się we znaki jak na @.
Niby tak, wszystko albo nic ale jednak chyba lepiej zrobic wszystko co mozna by ciaze utrzymac.
Dla mnie osobiscie to ze jedno czy dwa poronienia sa u nas traktowane jako norma...jest nienormalne...
Dziewczyny same po jednym czy wiecej poronieniach robia najrozniejsze badania od tarczycy po mutacje i inne...a moim zdaniem powinno to byc dostępne i nalezec sie każdej po prostu.
Mialas pozna owu ?
Ja też bym mogla spać pół dnia. Jednak przy synku to jest w ogóle nie możliwe, mąż non stop poza domem to wszystko muszę sama robić, obiad, sprzątanie, zakupy![]()
No to juz niedlugo bedziesz mogla testować [emoji3]24.09 test owu wyszedł pozytywnie dopiero
U mnie spanie z synkiem odpada.... On ma drzemke raptem 40 minut, nawet bym zasnąć nie zdążyłaU mnie to samo, śpię czasem raz dziennie z synkiem jak obiad zrobiony
Ja się z Tobą zgadzam i uważam, że niestety jest to naturalny proces i silne zarodki przetrwają a slabe nawet jeśli będzie się leżeć i podawać leki, i tak nie dadzą rady.Z tymi poronieniami to ogólnie trudny temat. Sama raz poronilam, w ciąży z synem lekarz mi profilaktyczne zapisał duphaston, ale szczerze mam wątpliwości czy był sens brać, gorzej się po nim czułam i w 10 Tc kazał odstawić jednak. Ogólnie to te dwa poronienia to "norma". Wiem jak to okrutnie brzmi, ale tak jest, często na początkowym etapie rozwoju coś się zadzieje i natura sama odrzuca taki zarodek. Są kraje gdzie do 12 Tc nic kompletnie nie robią lekarze, żadnych leków... Nic.... Dlatego ja sama teraz zdecydowałam że wizyta dopiero po minimum 2 tygodniach od terminu miesiączki, wiadomo że obawa jest, ale wydaje mi się że na tym etapie jest zasada wszystko albo nic![]()
Bardzo długi cykl! Poprzedni też taki był?Zamiast @ owu dopiero miałam 24go, tak sie przesuneło. Dobrze, że robiłam testy owu bo przegapiłabym okazje.
Poprzedni trwal 57 dni i byl bezowulacyyjny i wywolany luteina.Ja się z Tobą zgadzam i uważam, że niestety jest to naturalny proces i silne zarodki przetrwają a slabe nawet jeśli będzie się leżeć i podawać leki, i tak nie dadzą rady.
Bardzo długi cykl! Poprzedni też taki był?
Nie śpię, bo czuję jakby mi piersi miały eksplodowaćA czemu nie śpisz na brzuchu? Ja uwielbiam tą pozycję i póki dziecię jest bardzo malutkie to słyszałam, że nie ma przeciwwskazań![]()
Kupowałam dzisiaj biustonosz. 80 E!!!! OMGPoczekaj, urosnamoje w poprzedniej ciazy z malych bo 75b przeskoczyly na miseczke D
teraz juz sa wieksze, oczywiscie tz zadowolony, a co to bedzie pozniej![]()
![]()

Typy imion mam już od x czasu. Stworzyliśmy sobie TOP5 z narzeczonym.Laski a macie juz jakies typy imion ?
Mi nikt nic nie wróży bo prawie nikt nie wieNie śpię, bo czuję jakby mi piersi miały eksplodować
Kupowałam dzisiaj biustonosz. 80 E!!!! OMG
Niech już nie rosną... Albo przynajmniej nie dalej niż F, bo zamiast stanika namiot z Dwcathlona kupie.
Typy imion mam już od x czasu. Stworzyliśmy sobie TOP5 z narzeczonym.
Wam też już (Ci wtajemniczeni) wróżą czy będzie syn czy córka? Mi praktycznie wszyscy już wróżą syna...śmieszne