Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak mi przykro [emoji20][emoji20] trzymaj sięDziewczyny opuszczam grupę, poroniłamale Wam życzę zdrowia dla Was i waszych maluszków. Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale nie poddaje sie. Będzie dobrze !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mi przykro [emoji20][emoji20] trzymaj sięDziewczyny opuszczam grupę, poroniłamale Wam życzę zdrowia dla Was i waszych maluszków. Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale nie poddaje sie. Będzie dobrze !
Trzymaj się kochana. Ja od razu w kolejnym cyklu po poronieniu zaszlam w ciążę.Dziewczyny opuszczam grupę, poroniłamale Wam życzę zdrowia dla Was i waszych maluszków. Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale nie poddaje sie. Będzie dobrze !
Na szczęście w sklepach duży wybór, więc napewno coś znajdziesz odpowiedniegoWłaśnie nie jem niczego co by było takie wzdymajace, w ogóle mało jem bo wszystko bea bluzkę kupię inna, nie mam białej innej koszulki więc muszę, bo ona koniecznie musi być biala
![]()
Pewnie że takNa szczęście w sklepach duży wybór, więc napewno coś znajdziesz odpowiedniego![]()
SmacznegoPewnie że takproblem tylko że ruszyć się pupy do sklepu nie chce
leżę, jem jabłka i zdycham
![]()
W ciągu najbliższego czasu raczej wątpię że się wyśpisz@Kasia2101 Przykro mi trzymaj się!
Dziewczyny ja to źle śpię od początku ciąży. Mam płytki sen, budzę się w nocy, nad ranem ciśnie mnie na siku już tak wcześniej? I czasem ból brzucha mnie obudzi. Czy już nigdy się nie wyśpię??
O nieeee.. A ja myślałam że to chwiloweW ciągu najbliższego czasu raczej wątpię że się wyśpiszw ciąży jak nie siku, to brzuch przeszkadza, jak nie brzuch to boli cały bok ciała, potem skurcze przepowiadajace, a potem już niemowlę
mój roczny syn w ogóle mi się nie daje wyspać
![]()
No niestety, chociaż w ciąży to jeszcze czasem da się wyspać, gorzej przy dzieckuO nieeee.. A ja myślałam że to chwilowe
chlip chlip... czyli 2 lata snu wyjęte z życia![]()