reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja nie wyobrażam sobie spać na lewym boku albo plecach. Chrapię jak stary Żuk. Moja gorsza połowa niewytrzymalaby tego hahahah. Musiałby spać w wannie. Raz nawet próbował bo opowiadał że tak chrapalam że chyba sasiedzi mnie slyszeli. Poszedł do lazienki ale mówi że niewygodnie po godz wrócił i podobno spałam już na boku prawym cichutko. Położył się i opowiada że aż pacież zmowil. Hahhaa

reklama
Witam przyszłe Mamusie :) W piątek zrobiłam test i sa 2 kreseczki Termin wypada na 17.06 ale po cichu liczę na 16.06 :p moje 2 siostry urodziły się w czerwcu jedna 06.06 a druga 26.06 . O ciąży jeszcze nikt nie wie, nawet mąż ale na razie cicho sza bo on to papla wielka. W poniedzialek umowię się z GP na wizyte I wtedy będę informować wszystkich zainteresowanych.

U mnie tez czysto :) ale czuje ze jest za dobrze .. miłego seansu :)
No niestety moje plamienie znowu wróciło :( jest bardzo słabe ale lekko brązowe.
Witam przyszłe Mamusie :) W piątek zrobiłam test i sa 2 kreseczki Termin wypada na 17.06 ale po cichu liczę na 16.06 :p moje 2 siostry urodziły się w czerwcu jedna 06.06 a druga 26.06 . O ciąży jeszcze nikt nie wie, nawet mąż ale na razie cicho sza bo on to papla wielka. W poniedzialek umowię się z GP na wizyte I wtedy będę informować wszystkich zainteresowanych.
Hej :) domyślam się że jesteś z UK, skąd dokładnie? Mi powiedzieli, żeby przyjść w 6-7tc i tak mnie zapisali. Idę w poniedziałek.

Hej :) domyślam się że jesteś z UK, skąd dokładnie? Mi powiedzieli, żeby przyjść w 6-7tc i tak mnie zapisali. Idę w poniedziałek.[/QUOTE]
Dokładnie to mieszkam w Irlandii

No niestety moje plamienie znowu wróciło :( jest bardzo słabe ale lekko brązowe.

Hej :) domyślam się że jesteś z UK, skąd dokładnie? Mi powiedzieli, żeby przyjść w 6-7tc i tak mnie zapisali. Idę w poniedziałek.

Na pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........

Na pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........
Karolcia, ale brak objawów wcale nie świadczy o tym, że coś jest nie tak.
Ja w pierwszej ciąży przez pierwsze 3 miesiące też panikowałam, bo nic nie świadczyło o tym, że jestem w ciąży. Jedynie brak okresu i zdjęcia usg. Pod koniec 3 miesiąca miałam 1 rozmowę z babcią klozetową i to wszystko. Urodziłam zdrową córkę [emoji4]

Karolcia, ale brak objawów wcale nie świadczy o tym, że coś jest nie tak.
Ja w pierwszej ciąży przez pierwsze 3 miesiące też panikowałam, bo nic nie świadczyło o tym, że jestem w ciąży. Jedynie brak okresu i zdjęcia usg. Pod koniec 3 miesiąca miałam 1 rozmowę z babcią klozetową i to wszystko. Urodziłam zdrową córkę [emoji4]

Oby... raz poroniłam. Wiec troszkę się obawiam. Pęcherzyk ciążowy był w macicy. Teraz jeszcze tydzień czekania nanasteona wizytę . Dziś zaczęłam 6 tydzień .

reklama
Oby... raz poroniłam. Wiec troszkę się obawiam. Pęcherzyk ciążowy był w macicy. Teraz jeszcze tydzień czekania nanasteona wizytę . Dziś zaczęłam 6 tydzień .
Karolcia ja mam tak samo. Praktycznie brak objawów. Nawet piersi mam normalne :eek:. I sama się już zaczęłam zastanawiać o co chodzi. Ale trzeba być dobrej myśli. Wizyta już we wtorek

Do góry