kb.karola90
Fanka BB :)
A ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje ze dowiem się KTO tam u mnie w brzuszku mieszkaJa niestety dopiero w listopadzie mam kolejna wizyte, wiec na plec jeszcze musze cierpliwie czekac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje ze dowiem się KTO tam u mnie w brzuszku mieszkaJa niestety dopiero w listopadzie mam kolejna wizyte, wiec na plec jeszcze musze cierpliwie czekac
. Najlepiej raz na 4-5 tygodni. Lekarz woli częściej mnie widzieć i jak byłam ostatnio kazał mi przyjść za 3 tygodnie, a mi się nie chce. Dotychczas przychodziłam kiedy chciałam, chyba odkrył moją strategię
.Mój też nie ma sprzętu usg i musi mnie wysyłać specjalnie a robią raz w tyg w szpitaluWy już macie kolejne wizyty, bardzo często chodzicie. Ja kolejne usg zrobię może na koniec listopada połówkowe. Chyba że nie będę czuła długo ruchów to zrobię dodatkowe. Właściwie u mnie wizyta nie idzie w parze z usg, bo lekarz w gabinecie nie ma sprzętu. Więc ujmę to tak: chodzę na wizyty, ale ich tutaj nie opisuję, bo bez usg są niewarte wzmianki
. Ja preferuję chodzić jak najrzadziej
. Najlepiej raz na 4-5 tygodni. Lekarz woli częściej mnie widzieć i jak byłam ostatnio kazał mi przyjść za 3 tygodnie, a mi się nie chce. Dotychczas przychodziłam kiedy chciałam, chyba odkrył moją strategię
.
Mój wie jak to ze mną bywa, po 20 tygodniu będzie jeszcze bardziej wyczulony, bo moja szyjka ma tendencję do skracania. I co kolejna ciąża to problem zaczynał się wcześniej. Dlatego teraz wolę przeciągać wizyty, bo później będziemy się widzieć aż za częstoMój też nie ma sprzętu usg i musi mnie wysyłać specjalnie a robią raz w tyg w szpitalumój ginek każe przychodzić co miesiąc więc byłby dla Ciebie ok.
![]()
Miewałam w pierwszym trymestrze sny, niektóre okropne, np. że ciąża obumarła. Teraz też mam sny długie i pełne szczegółów, ale znośne, mało koszmarów.Dzisiaj mi się śniło że zaczęłam lekko krwawic... Ech co za koszmar. Już drugi raz w tej ciąży tak mi się śni na zmianę ze snami że młody kopie że aż przez brzuch widać.
Tak mam co noc głupie sny. Nieraz bardzo głupie i bez sensu. Budzę się przez to w nocy..
Zapytam się o te leki jak będę w Pl i dam znać. U mnie też już po stosunku wszytko Ok.... Tylko zaraz „po” było lekkie plamienie.... Mąż to się tak wystraszył, że powiedział, że koniec z przyjemnościami na dłuższy czas ....Cieszę się że pobyt w Polsce się udał. też biorę acard i nie wiem do kiedy ale zapytam się na polowkowym. Jak będziesz wiedziała za 3 tyg to pisz.
My się kochalismy w piątek i też pierwszy raz od lipca... Ale czuję się ok. Żadnych plamien.

- miała któraś z Was coś podobnego???
mam tylko nadzieję, że wróci mi ochota na jakieś sprzątanie i prasowanie 

bo trochę mi się już nazbierało 

ja już dosłownie nie mam miejsca w domu na trzymanie tego wszytkiego 

Już mu powiedziałam, że jak pojedzie do Pl to będzie musiał cześć rzeczy zabrać i zostawić tam jak będziemy z małym przylatywać 

Na chwilę obecna mamy już 2 wanienki na stojakach 

a mam zamiar korzystać tylko z jednej 
więc tę większą z przewijakiem zawiezie mi mój mąż do mojej mamy,bo będę tam na większość wakacji. 
Ja mam co miesiąc prywatną, tak aby zwolnienie przedłużaćWy już macie kolejne wizyty, bardzo często chodzicie. Ja kolejne usg zrobię może na koniec listopada połówkowe. Chyba że nie będę czuła długo ruchów to zrobię dodatkowe. Właściwie u mnie wizyta nie idzie w parze z usg, bo lekarz w gabinecie nie ma sprzętu. Więc ujmę to tak: chodzę na wizyty, ale ich tutaj nie opisuję, bo bez usg są niewarte wzmianki
. Ja preferuję chodzić jak najrzadziej
.
Ja mam bardzo często glupie sny. I takie realistyczne, ze mysle o nich pozniej przez pol dnia. W poprzedniej ciazy tez tak miałam ...Dzisiaj mi się śniło że zaczęłam lekko krwawic... Ech co za koszmar. Już drugi raz w tej ciąży tak mi się śni na zmianę ze snami że młody kopie że aż przez brzuch widać.
Tak mam co noc głupie sny. Nieraz bardzo głupie i bez sensu. Budzę się przez to w nocy..