Aniasz2007
Początkująca w BB
Kurka a propos humorów i "dziwnych zachowań" właśnie się rozczulilam na piosence z bajki Domisie
prawie mi łezki poleciały
prawie mi łezki poleciałyDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
prawie mi łezki poleciałyno pikne wyrazne kreseczkiNie poszlam na bete bo bylo tyyyle ludzi ze chyba do 11 bym tam siedziala.
Ale kupilam po drodze test i w pracy zrobilam sikańca hehe
Zobacz załącznik 907657
Dzięki Kochana Ja też mam ochotę już nie pracować ze względu na to że mam obawy że z przemęczenie mogę sobie zaszkodzić, to moja pierwsza ciąża więc wolę dmuchać na zimneO to godziny pracy takie jak ja. Trzymam kciuki obyśmy przetrwały![]()
Super czyli wszystko na dobrej drodzeNie poszlam na bete bo bylo tyyyle ludzi ze chyba do 11 bym tam siedziala.
Ale kupilam po drodze test i w pracy zrobilam sikańca hehe
Zobacz załącznik 907657
Dziewczyny to już przynajmniej będzie serduszkojak dla mnie chyba taki pierwszy pewny znak życia i od razu karta ciąży
![]()
No mam synka [emoji6] Opanowanie ? ale ja kilka dni temu bylam tu chyba jedna z największych panikar na watku [emoji14] ja w ciazy bylam rowne 5lat temu wiec większości nic juz nie pamiętam [emoji14]A kiedy mialas om ? [emoji6]
Jaki ja miałam stres jak wyszło te 3,ale dobrze wyszło że błąd laboratoriuma kiedy najwcześniej jest serduszko widoczne? Bo jak pójdę na wizytę to będzie 6+2
![]()
Cześć dziewczyny. Ja też już na nogach. Dzisiaj ostatni dzień chorobowego. Jutro wracam do pracy. Boję się trochę, bo jestem nauczycielem wspierającym i mam pod opieką chłopca z autyzmem. Czasami jest ciężko. Gin już chciał dać mi zwolnienie, ale nie chciałam jeszcze. Na początku listopada córka będzie miała wycinane migdały. I pewnie po zabiegu wezmę opiekę na nią... Później jak już będę "chroniona" idę na zwolnienie.