Martkaaa5
Fanka BB :)
Ja za ciebie teżTo trzymam kciuki za wysikane II kreseczki [emoji109][emoji110][emoji109]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za ciebie teżTo trzymam kciuki za wysikane II kreseczki [emoji109][emoji110][emoji109]
Mi też w zasadzie u mnie zawsze taka susza była że nawet nie miałam nigdy nad czym się głowic ;pWsumie to się nie znam na tym kompletnie i gdyby nie ta chęć zostania znowu mamą to wsumie bez różnicy byłoby mi jaki mam śluz i kiedy![]()
Dobrze, że wczoraj nas coś wzięło naSkoro była owu trzeba to wykorzystaći może tak jak mówi działać bez spiny chociaż wiem że łatwo się komuś mówi
![]()
Racja,dzialaj skoro gin ja widziala to oze jeszcze cos sie uda w tym cyklu!Skoro była owu trzeba to wykorzystaći może tak jak mówi działać bez spiny chociaż wiem że łatwo się komuś mówi
![]()
Ja na twoim miejscu bym juz z 4 testy wysikala od...przedwczoraj hehJak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]
To trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Jak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]
Witaj w klubie. Dziś myślałam, że przez okno wyskoczę, tak mnie w pracy zdenerwowali. Chciałam pracować w ciąży jak najdłużej, ale dziś zaczęłam myśleć o l4. Siedzę 12h przy kompie, "gniotę" tą swoją fasolkę cały czas i powoli zaczynam mieć dośćJa zmęczona nieziemsko. Ciężki miałam dziś dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej.