kindzia26a "Ja mam z owulacji *albo dzień wcześniej (nie chodziłam na monitoring Ale potrague przybludobabojreslic po sluzie) mam synów dwóch i córcie."
A w córcie celowaliście też w owu czy książkowo 3-4 dni przed?
Swego czasu kitqa udzieliła mi rady, która zapadła mi w pamięci:
"Mis0890 Udzielę Ci ważnej informacji : ) zaoszczędzisz sporo czasu
Najważniejsze ilość stosunków, a timing jest obalony czyli cały Shettles. Bardzo dużo jest córek z owu przecież nawet ten raport baby compa to potwierdza, a maja oni dostęp do temperatur i pomiarów kobiet wiec bardzo miarodajne to moim zdaniem jest.
Dlatego nie przejmuj się kompletnie czy to przed czy po owu są staranka.
U was tabsy mogły mieć wpływ.
Dobrze ale jaka mieliście czestotliwosc stosunkowo przed docelowymi starankami? Niestety wchodząc tu
musisz być z nami szczery i otwarty
hehe i ostrzegam póki jesteś jeszcze normalny możesz uciec, bo zachwile może cię to bardzo pochłonac. Zaczniesz analizować wszytko i wszystkich i uwierz... Można zglupiec. Potem odwyk i znowu jesteś normalny
tylko już inaczej
Cieszę się że pomimo prognozy pcos zaszliscie w ciążę! Bo czasem to nie takie proste...
AA i ja bym nie kupowałam lc szkoda kasy."
kindzia26a - " Taniej iść na monitoring cyklu dwa cykle zobaczyć jak rosną jajeczka na dzien i przy ilu pękają i tez trafisz na 3 dni przed owu jak to cały fenomen tego urzadzenia
A sprawdzałeś po Waszych datach urodzenia kiedy macie szansę na syna? Był tutaj link do tych wyliczeń chyba ze całkiem w to nie wierzysz"
Decyzja, że już nigdy Ż nie będzie się truć tabsami zapadła, dlatego decyzję o zakupie LCb praktycznie podjęta (no i trafność owu w przyszłości będzie wysoka). Nurtuje mnie też fakt, że jak czytam przecież większość z Was starało się o córki pewnie przed owu a wyszli synkowie... gdybam sobie
Co do dat urodzenia to biorę pod uwagę chyba wszystkie sygnały, dlatego jeśli któraś z Was odkopałaby tego linka to byłbym baaardzo wdzięczny

Udanej środy