Kurcia
Fanka BB :)
Tylko ze u mnie dzis jasniejszy niz wczorajkurcia , mnie nigdy nie oszukaly. Mam nadzieje ze tobie tez prawde mowia[emoji173]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko ze u mnie dzis jasniejszy niz wczorajkurcia , mnie nigdy nie oszukaly. Mam nadzieje ze tobie tez prawde mowia[emoji173]️
Widze , ja sie staralam zawsze tej samej firmy brac . Pomimo to na jednych byly bledsze kreski na innych mocniejesz , ale byly. U ciebie tez jest.Tylko ze u mnie dzis jasniejszy niz wczoraj![]()
Sa tej samej.Widze , ja sie staralam zawsze tej samej firmy brac . Pomimo to na jednych byly bledsze kreski na innych mocniejesz , ale byly. U ciebie tez jest.
Mi jednej firmy ale jeden płytkowy a drugi strumieniowy potrafiły pokazać tak jak u Ciebie. Co lepsze płytkowy o czułości większej niż strumieniowy w ogóle nie wychodził, gdy na strumieniowym krechy waliły po oczach. Tak więc jak już, to lepiej brać tej samej firmy i tego samego rodzaju.Sa tej samej.
W takim razie sie nie martwie tym zbytnio i czekam grzecznie na powtorki z bety.
Niech rusza ten leniwiec bo sie nerwowo wykoncze![]()
Ja nie wiem co z tobą kochana mam zrobić [emoji14].... myśłam że sika się na takie same testy .... ja wiem, że pro bono i te sprawy [emoji6] oj kochana. Oby się mylił ten test [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i żeby beta poszybowała ładnie w górę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Wiem ze sikance oszukance. Tak tylko wrzucam dla Waszej info. Jutro beta wiec sie zobaczy.
Zeby nie bylo firma testow ta sama tylko jeden strumieniowy drugi plytkowy... Zobacz załącznik 912012
Kochanaprzerabialam to po 3 probie wiec wiem co czujesz. Nienawisc do kobiet w ciazy i z wozkiem widzianych wciaz przez okno wlasnego mieszkania i to w liczbie wrecz hurtowej jak nigdy. Musisz przeczekac przepracowac to w glowie ze nie mozesz tak zyc i ze kolejny transfer bedzue udany.Hej dziewczyny trochę siedziałam w krzakach ale czytałam co u Was. Wszystkim tym którym się udało ogromnie gratuluję [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ tym którym się nie udało mocno tulę i życzę powodzenia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ potrzebującym wsparcia mocno trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za udane transfery.
U mnie oprócz urwania głowy w pracy chwilowe załamanie. Każda wieść o ciąży wywoływała ogromny ból więc musiałam schować się w krzaki. W tym cyklu mieliśmy zabrać naszego kropka ale zrezygnowaliśmy bo nie jestem psychicznie gotowa. Poza tym poczytałam trochę o accofilu i jego zastosowaniu więc napisałam do Paśnika że koniecznie chcę zbadać KIRy i wtedy zdecydować czy nie wziąść większej dawki accofilu. Czekam na odpowiedź bo do 29 jest niedostępny. Wiem że w Warszawie mogę zrobić to mam już niedaleko tylko muszę mieć zgodę od niego. Mam teraz taki etap że chyba nie jestem gotowa na ciążę 
Moje marzenie i potrzeba posiadania dziecka zniknęły.......... Chyba te porażki tak mnie dobiły......
Powalilo go jak chce sam to niech za free robiNie uwierzycie, Lewy sam chcial zrobic transfer i dal znizle tyllo zamoast 400 to 200 zl haha chyba z byka spadl!