AgaMy
Fanka BB :)
Ooo to koniecznie daj znać jakie masz zalecenia. Ja muszę zrobić te badania dopiero w połowie listopada.Aga, ja mialam w 6 tygodniu tsh 2.1 teraz mam swiezy wynik (11 tydzien), 3.2, dzis mam wizyte, zobaczymy co zaleci lekarz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo to koniecznie daj znać jakie masz zalecenia. Ja muszę zrobić te badania dopiero w połowie listopada.Aga, ja mialam w 6 tygodniu tsh 2.1 teraz mam swiezy wynik (11 tydzien), 3.2, dzis mam wizyte, zobaczymy co zaleci lekarz.
W ciąży często występuje niedoczynność, bo tarczyca musi pracować dla dwóch. Mój endokrynolog uważa że ideał to 1,5. A max w ciąży to 2,0.Aga, ja mialam w 6 tygodniu tsh 2.1 teraz mam swiezy wynik (11 tydzien), 3.2, dzis mam wizyte, zobaczymy co zaleci lekarz.

Marta, spokojnie. W pierwszej ciazy mialam tak pokopane sny zwiazane z ciaza, ze budzilam sie zlana potem. Martwisz sie, a w nocy podswiadomosc generuje takie koszmary
Kochana nie czytaj takich internetówJejku mam nadzieje ze to tylko moja podświadomośćna necie czytałam ze dziewczyny śniły się różne koszmary ze poroniły lub ze urodziły i po jakimś czasie poroniły albo ciąża obumarła tak strasznie się wystraszyłam tego śnu ze nie mogę się uspokoić
![]()
Ludzie czasami piszą tam takie rzeczy ... 
Znacie może jakieś inne sklepy prócz H&M gdzie mają dział ciążowy? Konkretnie chodzi mi o biustonosz i jeansy (wiem, że dziś w Lidlu są - też jadę zaatakować:-) ). Byłam wczoraj w H&M, ale ceny mnie zabiły. Kiedyś zamawiałam ciążowe rzeczy z Bon Prixa, ale teraz wolałabym przymierzyć biustonosz przed zakupem by go odpowiednio dobrać.
Kochana nie czytaj takich internetówLudzie czasami piszą tam takie rzeczy ...
![]()