Trzymam w takim razie kciuki !No tak, wyniki najważniejsze, później resztamam nadzieję, że też za niedługo poznam płeć hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trzymam w takim razie kciuki !No tak, wyniki najważniejsze, później resztamam nadzieję, że też za niedługo poznam płeć hehe
Ja właśnie tez tak widzę.Ze zdjęcia uważam ze dziewczynka
Opierałam się o to zdjęcie.Z każdą kolejną odpowiedzią buzia mi się cieszyjak dla mnie dziewuszkabo wyrostek jest płaski w dół a nie zadarty w górę.
ja miałam rozpoznanego chłopca w 12t4d i w 17 tc potwierdzony przez innego lekarza![]()

Właśnie ja tez patrząc na wyrostek takie wnioski wyciągnęłam. Zobaczymy... dziękuje! Z każdą kolejną odpowiedzią buzia mi się cieszyWłaśnie ja tez patrząc na wyrostek takie wnioski wyciągnęłam. Zobaczymy... dziękuje!
![]()
No oczywiście. Rozumiem. U nas wcześnie, ale lekarz powiedział ze gdy tylko zaczął badanie to już widział. Druga ciąża i w tym samym miejscu robiliśmy prenatalne wiec co do lekarza i aparatu wątpliwości nie mam. Lekarz oczywiście się śmiał ze jak do połówkowego badania coś wyrośnie to nie bierze odpowiedzialności. Teraz pozostaje tylko uruchomić cierpliwość.ja mówię tak w oparciu o zdjęcia z internetu tak na moje okou mnie chłopina się rozwalił bezwstydnie tak, że nie bylo wątpliwości
zdjęcie z 12 tc i z 17 tc
A rzeczywiście jaki odważny chłopak! Nie pozostawił żadnych wątpliwości!ja mówię tak w oparciu o zdjęcia z internetu tak na moje okou mnie chłopina się rozwalił bezwstydnie tak, że nie bylo wątpliwości
zdjęcie z 12 tc i z 17 tc