reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A jak piszecie , że np. staracie się od października 2017 tzn. że w każdym cyklu próbujecie na maxa , ale nic nie wychodzi? Czy jak robicie jakąś przerwę to też liczycie mimo to od tego października 2017 ??? Czy liczycie od tego miesiąca od którego staracie się cały czas bez przerwy ?

reklama
A jak piszecie , że np. staracie się od października 2017 tzn. że w każdym cyklu próbujecie na maxa , ale nic nie wychodzi? Czy jak robicie jakąś przerwę to też liczycie mimo to od tego października 2017 ??? Czy liczycie od tego miesiąca od którego staracie się cały czas bez przerwy ?
Ja licze od pazdziernika ale mialam 1 cykl przerwy.. wiec od pazdziernika niby ale 13 cykl ;-)

My sie staralismy od października 2017, kazdy cykl na maxa, bez zadnych przerw, a udalo sie we wrześniu 2018

Cześć dziewczyny! Witam się z pracy
Ja rozumiem wszystko. Gdyby się jej krzywda działa, ale przecież Twój brat nic jej złego nie robi. To wygląda tak jakby ona chciała od tak skreślić wszystko, zacząć od nowa na swoich warunkach, a nie myśli kompletnie o tym jak rani dzieci. Przecież przeorganizuje im całe życie.. Taka terapia szokowa.
A no widzisz.. Niektórym niedogodzisz , może jeszcze coś z tego będzie.. ale jak tu żyć jak słyszało się takie rzeczy :/ uraza zostanie
Dziewczyny przepraszam za wczorajsze milczenie zajrzałam tylko na chwilę wczoraj w drodze do lekarza dostałam tel że moja mama miała wylew i i krytycznym stanie w szpitalu wizytę odwołałam tylko odrazu do rodziców pojechałam... Zadzwoniłam tylko do labo pani powiedziała że beta mniej niż 6 więc z fasoli nici Wizyta Przełozons na pon narazie mam inne zmartwienie :sad::sad::sad:ahhh takie to życie
O jeju.. Dużo zdrowia i siły dla mamy !! Trzymaj się mocno [emoji8]
No tak sporo dziewczyn zniknęło ale akurat @Ithi tak sie z nami pożegnała i w sumie nie napisala czemu [emoji17] jestem ciekawa jak tam u niej i u fasolki..
Właśnie, też mnie to zastanawia..
Ale nie wiem czy pamiętanie Alterego ?? Ona też miała || kreseczki , ale plamiła chyba i potem zniknęła .. wiecie coś co z nią ?
A ja sie ciesze bo po 4 dniach spoznionego okresu i testach negatywnych i naciaganych objawach,wlasnie przyszedl okres! Cudownie:) w koncu cos sie dzieje.
Wreszcie.. Ważne, że przyszła [emoji6] Powodzenia w kolejnym cyklu !
To strasznie długo [emoji50] . Dobrze, że masz niedługo lekarza
Hey dziewczynki :) ja dziś testowalam po raz kolejny ale biel :/ drugi dzień spóźnienia, wiec nadziei raczej już nie ma żadnych. Tylko mógłby już przyjść ten małpiszon :/
Szkoda.. Ale będzie kolejny cykl i oby szybko @ przylazła i sobie poszła !

Dodaj jak umiesz, ja moge potem kolorki dodac [emoji6]Dopisane [emoji6]

Ktos cos chce zebym dodała ? Robimy tez liste tych ktorym sie udalo ?
Zróbmy tabelkę tym co się udało ! Na pewno to będzie jakiś optymistyczny znak , że na naszym wątku też się udaje !

Mnie to chyba sensu nie ma dodawać.. chyba jedynie jako przyjaciółka wątku [emoji23] [emoji12]

Ja mialam pare razy ze nie staralam sie w niektorych miesiacach,ale juz nie uwzgledniam tego,tak jest bardziej dramatycznie;)

:-( przykro mi :-(((( ale czasem tak jak mowisz juz lepiej rozpocząć nowy cykl niz trwac w zawieszeniu:-(

Dokładnie! Niech przychodzi normalnie a nie ciało figle sprawia :/ fakt faktem nigdy nie miałam takich wszystkich objawów. Dziś rano znów mi nie dobrze było :/ coś chyba nie hallo z moim ciałem

reklama
Do góry