A no tak.. od razu jest myśl, że jak za 1 razem zaskoczyło od razu to 2 razem też tak powinno byćJa mówię że dziwi mnie to że ktoś pierwsze dziecko ma za 1 razem a kolejne się stara kilka lat![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak.. od razu jest myśl, że jak za 1 razem zaskoczyło od razu to 2 razem też tak powinno byćJa mówię że dziwi mnie to że ktoś pierwsze dziecko ma za 1 razem a kolejne się stara kilka lat![]()
Udanych starań!U mnie czas starań. Ale raczej są bez spiny. Niby jakieś tam testy robię na owu, ale seksy idą po swojemu. Jest super. Kochamy się, kiedy chcemy i bez myśli, że to na dzidzię. Przede mną weekend pracujący.
Wciąż podczytuję, ale odrobinę wycofana jestem. Wybaczcie.
Dlatego ciąża to jedna wielka niewiadoma też uważam że Ci co mają każde dziecko od razu lub w krótkim czasie są wielkimi szczęściarzami nic tylko takim zazdrościćNo u nas tak było... co prawda pierwsza ciaza wpadka [emoji57] w pierwszym cyklu... druga ciaza po 16 długich cyklach. A teraz 2 cykl staran
Ja czekam do końca roku i po nowym roku idę na monitoring [emoji14]A no tak.. od razu jest myśl, że jak za 1 razem zaskoczyło od razu to 2 razem też tak powinno byća tu natura zmieniła zdanie
PopieramDoszłam do wniosku, że niepotrzebnie się tak mocno nakręcam za każdym razem. To powoduje o wiele mniejsze przyjemności z seksu z M. A on to z pewnością czuje. Że to wszystko takie mechaniczne i sztuczne i w jednym celu.
Wiem wiem [emoji12]Ja mówię że dziwi mnie to że ktoś pierwsze dziecko ma za 1 razem a kolejne się stara kilka lat![]()
Mam wrażenie że 90% kobiet tak zaczynaMój się strasznie ta biochemiczną przejął i teraz sobie zarzuca że to jego wina bo on tyle zwlekał że mogliśmy wcześniej zacząć próbować
Bo my dziewczyny właśnie za bardzo się juz na początku spiełyśmy a to trzeba na luzie i wiem wiem że łatwo mówić ciężej zrobić bo sama zaczełam z nastawieniem że pyknie za 1 razem![]()