• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dodzwoniłam się do mojego lekarza. Pierwsze co się zapytała to to jakie są plamienia. Czy brązowe czy z krew. Powiedziałam, że brazowe. Uspokoił mnie i powiedział, że takie plamienia bardzo czesto się zdarzają, są normalnie i nic złego się nie dzieje. Gorzej jak już jest krew..
Kazał jutro przyjść na usg.

Hej wszystkim ;)
Ja mam termin na 22 czerwca ;)
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość ;)
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha

Hej wszystkim ;)
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość ;)
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha
Witaj na czerwcóweczkach [emoji6]

Hej wszystkim ;)
Witaj wśród czerwcowych mam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry