reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 idź na wizytę, bo tak to możemy się tylko domyślać. A tak zbada cię, zrobi usg i będziesz miała pewność :) a jeśli ci powie że za bardzo panikujesz to po prostu zmień gin jak trzeba.... Dla mnie lekarz jest dla pacjenta. I jeśli ten jest przewrazliwiony to lekarz na uspokoić a nie dokładać stresu.... Moja gin akurat już doskonale wie że jak mnie coś martwi to do niej jadę albo dzwonie i nie ma problemu. Zawsze mnie przyjmie nawet między pacjentkami :)

reklama
@Oczekujaca123 idź na wizytę, bo tak to możemy się tylko domyślać. A tak zbada cię, zrobi usg i będziesz miała pewność :) a jeśli ci powie że za bardzo panikujesz to po prostu zmień gin jak trzeba.... Dla mnie lekarz jest dla pacjenta. I jeśli ten jest przewrazliwiony to lekarz na uspokoić a nie dokładać stresu.... Moja gin akurat już doskonale wie że jak mnie coś martwi to do niej jadę albo dzwonie i nie ma problemu. Zawsze mnie przyjmie nawet między pacjentkami :)
Na to licze, ze taką lekarka sie okaze... na ktora moge liczyc i nie skomentuje ze panikuje czy cos...
Zaraz sie zbieram. Tylko boje sie ze siedzenie tam pogorszy sytuacje... najbezpieczniej czuje sie lezac... ale przeciez jakos na wizyte trzeba isc.. eh :(

@olaa90 u mnie 22. Ciagle bole brzucha, ciągłe leżenie i skracacjaca sie szyjka. Doszla do tego infekcja.
Informacje o magnezie mam od mojej gin jak w 1 trym bolal brzuch to zabronila końskich dawek.
Ja marze żeby wytrzymać do 30tc.
@Oczekujaca123 brązowa krew to stara krew i faktycznie wygląda to na oczyszanie sie krwiaka. Daj znać jak po wizycie :**

@Oczekujaca123 no na pewno jest to mocno niepokojące. Ale nadzieja umiera ostatnia...
Poza tym powtórzę co pisałam tu milion razy-ja przy wczesnej ciąży myślałam wręcz,że załapałam zapalenie jajników albo sama nie wiedziałam czego,tak mnie bolało podbrzusze...

reklama
Do góry