reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 co prawda wiele się nie dowiedziałas, ale z twojego opisu wnioskuję że lekarka zna się na rzeczy i nie zostawi cię samej sobie. A to super o niej świadczy :) teraz lez, odpoczywaj i nie denerwuj się :) a na kolejnej wizycie musi być dobrze :)

reklama
@Oczekujaca123 mnie przyszło na myśl , że ból może od tego ,że to jednak 2 bąble niemniej pamiętaj , że jak myślałam o tym ciągle , że coś boli itd to już później nie wiedziałam czy boli czy " szwankuje mi głowa ". Cieszę się że z dziećmi wszystko ok . Ja po tych poronieniach myślałam, że jak by mi się trafiła 2 to już bym chyba odpuściła starania . Ale wiem , że dla Ciebie to radość i stach jednocześnie bo szyjka. Odpoczywaj bierz leki musi być wszystko dobrze!

@olaa90 jak się dziś czujesz?

@Hope24 jak sytuacja testowałaś?

Ostatnia edycja:
@Bunia10 WTF!??!?!?! Tekst, ze obniżasz ststystyki? Co za bezczelna suka po drugiej stronie słuchawki siedziała! MASAKRA! Współczuję bardzo jeszcze do tego wszystkiego usłyszeć taki tekst :(
@Oczekujaca123 niech bliźniaki rosną w siłę :) mocne masz te kropeczki, skoro ta druga mniejsza -nierokująca -nadrobiła. Brawo one! :)
@plastulinka obyś jutro tez miała tak pozytywne informacje (bo to jutro czy pomyliłam dni?)
@Marthi uuuuuuuu..... czeka Cię spory relaksik na l4 i niezle spanko po narkozie. Ja po swojej (po 1 zabiegu) podobno wygadywalam bzdury, ze zawsze chciakam być lekarzem i ich podziwiam - taką zdano mi relacje, ja nic nie pamietam :). Ale po tej akcji zawsze bałam się kolejnego zabiegu i narkozy, bo bałam się że wyznam jakieś dziwne uczucia swojemu doktorkowi i będzie miał ze mnie używanie do końca życia i jeden dzień dłużej ;). A wracając do Ciebie najważniejsze, żeby wszystko poszło sprawnie i żebyś szybciutko wróciła do formy. Btw. jsk bieżnia???
@Destino @Zzzzzz wspolczuję tych atrakcji :(. I szczerze mam nadzueje, ze pomimo tego dotrwamy razem wszystkie do śmierdzących kupek :) :) Helenka - przepiękne imię ♥️.
@burczuś @Marthi @magda1208 u mnie „po staremu”..... aż nie wypada pisać :/. Czuję się super, dziś od 8 wyjazdowa uroczystość, którą organizowałam ze współpracownicą - na wysokich obrotach, po drodze potem zakupy, zrobiłam na szybko jeść i teraz zaleglam na narożniku. Nie mam żadnych „atrakcji”, Doktorkowi zapowiadałam że będzie miał mnie na głowie dzień i noc z smsami i telefonami, tymczasem nie zadzwoniłam ani nie napisałam do niego ani razu, bo nie mam z czym. Jedyne moje zmartwienie jest takie, ze czasem niunia się za mało porusza czym doprowadza matkę do szewskiej pasji. Ale już zauważyłam, że jest najprawdziwszym meteopatą. Jak jest pochmurno i deszczowo, to ona cały dzień śpi, i całą noc też. Jak są takie piękne dni jak dzisiaj we Wrocławiu, to od rana ją czuję :). Teraz jeszcze dodatkowo zapuściłam Mozarta, żeby ją postymulować w rozwoju szarych komóreczek. I powoli zaczynam ogarniać promocje w sklepach dziecięcych :) :) :)
A to zdjęcie z wczoraj: 24+0. Jestem już wreszcie z piłką. Równo 4 tyg temu miakam zebra prawie na wierzchu i płakałam, ze brzuch płaski, w 4 tyg wybiło. Idąc tym trybem rozrostu do trzydziestego ósmego tygodnia będę się naprawdę toczyć :)
4DCAB6E1-94E8-4295-8165-ACE36064001F.jpeg

Załączniki

• 4DCAB6E1-94E8-4295-8165-ACE36064001F.jpeg
    4DCAB6E1-94E8-4295-8165-ACE36064001F.jpeg
    58 KB · Wyświetleń: 337
@Bunia10 WTF!??!?!?! Tekst, ze obniżasz ststystyki? Co za bezczelna suka po drugiej stronie słuchawki siedziała! MASAKRA! Współczuję bardzo jeszcze do tego wszystkiego usłyszeć taki tekst :(
@Oczekujaca123 niech bliźniaki rosną w siłę :) mocne masz te kropeczki, skoro ta druga mniejsza -nierokująca -nadrobiła. Brawo one! :)
@plastulinka obyś jutro tez miała tak pozytywne informacje (bo to jutro czy pomyliłam dni?)
@Marthi uuuuuuuu..... czeka Cię spory relaksik na l4 i niezle spanko po narkozie. Ja po swojej (po 1 zabiegu) podobno wygadywalam bzdury, ze zawsze chciakam być lekarzem i ich podziwiam - taką zdano mi relacje, ja nic nie pamietam :). Ale po tej akcji zawsze bałam się kolejnego zabiegu i narkozy, bo bałam się że wyznam jakieś dziwne uczucia swojemu doktorkowi i będzie miał ze mnie używanie do końca życia i jeden dzień dłużej ;). A wracając do Ciebie najważniejsze, żeby wszystko poszło sprawnie i żebyś szybciutko wróciła do formy. Btw. jsk bieżnia???
@Destino @Zzzzzz wspolczuję tych atrakcji :(. I szczerze mam nadzueje, ze pomimo tego dotrwamy razem wszystkie do śmierdzących kupek :) :) Helenka - przepiękne imię ♥️.
@burczuś @Marthi @magda1208 u mnie „po staremu”..... aż nie wypada pisać :/. Czuję się super, dziś od 8 wyjazdowa uroczystość, którą organizowałam ze współpracownicą - na wysokich obrotach, po drodze potem zakupy, zrobiłam na szybko jeść i teraz zaleglam na narożniku. Nie mam żadnych „atrakcji”, Doktorkowi zapowiadałam że będzie miał mnie na głowie dzień i noc z smsami i telefonami, tymczasem nie zadzwoniłam ani nie napisałam do niego ani razu, bo nie mam z czym. Jedyne moje zmartwienie jest takie, ze czasem niunia się za mało porusza czym doprowadza matkę do szewskiej pasji. Ale już zauważyłam, że jest najprawdziwszym meteopatą. Jak jest pochmurno i deszczowo, to ona cały dzień śpi, i całą noc też. Jak są takie piękne dni jak dzisiaj we Wrocławiu, to od rana ją czuję :). Teraz jeszcze dodatkowo zapuściłam Mozarta, żeby ją postymulować w rozwoju szarych komóreczek. I powoli zaczynam ogarniać promocje w sklepach dziecięcych :) :) :)
A to zdjęcie z wczoraj: 24+0. Jestem już wreszcie z piłką. Równo 4 tyg temu miakam zebra prawie na wierzchu i płakałam, ze brzuch płaski, w 4 tyg wybiło. Idąc tym trybem rozrostu do trzydziestego ósmego tygodnia będę się naprawdę toczyć :)
Zobacz załącznik 914229
Dobre toczenie nie jest złe! :D:D . Pięknie

@marshia mimo stresow tez mam nadzieje, ze dotrwamy do konca. Teraz juz yak nie psnikuje, swoje przeszlam z Natim i mam boska gine. Co za cierpliwosc i wsparcie.
Bardzo mnie cieszy, ze masz spokojna, normalna ciaze. Tak powinno byc nawet u kobiet po przejsciach.
Moje dzieci tez sa meteopatami. Mysle, ze wszystkie dzieci. One jeszcze sie nie nauczyly zyc pod prod [emoji1]

Dziewczynki mnie lapie depresja... martwi mnie to. Nie wiem czy tym razem sama sobie poradze

@Destino co się dzieje? Może za dużo masz na głowie?
Jeśli to prawdziwa depresja to są na to dobre środki.
@marshia ja też nie dzwoniłam a dr za każdym razem pytał czy telefon mam to aż się denerwowałam że wywoła wilka z lasu
Ja ruchy całą ciążę prawie nie czuje a wczoraj to już prawie wcale. Ale to chyba faktycznie też od pogody zależne

@Marthi @Porzeczka1234 ja dzisiaj chyba ok (choć nie chce chwalić dnia przed zachodem...), pilnuje michę to może i jelita czy co to za boleści miałam mnie ominą :errr:
@Marthi moja przyjaciółka „siedzi” 3 ms po laparo na l4... zleci sZybciutko do laparo i później będziesz już szybciutko dochodzić do siebie :) @marshia piekna piłeczka się zaokrągla :)

Widzialyscie, octenisept ma zastosowanie w infekcjach podczas ciąży.... chyba to fajna sprawa jest , któraś z was używa może ?
9424C572-B6D1-413D-B513-9033FC8713B1.png

Załączniki

• 9424C572-B6D1-413D-B513-9033FC8713B1.png
    9424C572-B6D1-413D-B513-9033FC8713B1.png
    98,9 KB · Wyświetleń: 314
@marshia mimo stresow tez mam nadzieje, ze dotrwamy do konca. Teraz juz yak nie psnikuje, swoje przeszlam z Natim i mam boska gine. Co za cierpliwosc i wsparcie.
Bardzo mnie cieszy, ze masz spokojna, normalna ciaze. Tak powinno byc nawet u kobiet po przejsciach.
Moje dzieci tez sa meteopatami. Mysle, ze wszystkie dzieci. One jeszcze sie nie nauczyly zyc pod prod [emoji1]

Dziewczynki mnie lapie depresja... martwi mnie to. Nie wiem czy tym razem sama sobie poradze
Dzieki dziewczyny, no kropki silne, oby sie trzymaly ta gdzie maja chociaz 8 miesiecy jeszcze.

@marshia toczyc to sie bede ja... fakt mam nadwage, ale dosc troche schudlam od tamtego porodu, lekarka co wejde mpwi.mi ze lepiej wygladam, na wadze waga od tyg -1 , ale ! Moj brzuch wyskoczyl, jakbym byla juz w 4 miesiacu.. jak tak dalej pojdzie to bede sie turlac ;p

@Destino Ty, silna kobieto, pocieszająca tu wszystkich mialabys sobie nie dac rady? Sprowadzasz nas wszystkie na ziemie jak trzeba ! Bedzie dobrze ! Musi. A jesli.potrzebujesz pomocy to szukaj jej juz i korzystaj, nie ma co czekac na najgorsze samopoczucie.
Co sie dzieje? Co siedzi Ci w glowie i zaprzata mysli? Moze pomozemy ;* trzymaj sie

reklama
@Destino a miałaś już jakieś epizody z deprechą? Taką medyczną? Czy to może przeciążenie organizmu: nati, ciąża, hormony, krwawienia, dom na Twojej głowie, jesień i gorsza aura... Z dwojga złego życzę żeby to było takie jesienne przygnębienie. Nie ma opcji żeby ktoś ci na codzień pomógł trochę przy Natusiu i Cię odciążył?

Do góry