Margit2018
Fanka BB :)
Kurcia co ty w tym kfc jadłaś???????zapieprze ta beta jak zaczarowana. Gratulacje!!!!Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcia co ty w tym kfc jadłaś???????zapieprze ta beta jak zaczarowana. Gratulacje!!!!Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
Jutro poszukam gdzieś mi świta że widziałam.Podbijam [emoji51] może macie jakieś zapasy [emoji848]
na pw laseczki [emoji8]
Trzymaj się Gotart bidulko.A u mnie powtórka z rozrywki i znów jestem w szpitalu. Ból brzucha był nie do wytrzymania, żadna nospa nie pomagała. A później przemiescil się na prawy bok. To dopiero była masakra. Gdy już się zbierałam do szpitala, zauważyłam w moczu krew. To dopiero była panika. I wychodzi na to, że prawdopodobnie mam kamienie na nerce...Rano dokładnie się dowiem. Jestem już naprawdę wykończona psychicznie po tych ciągłych akcjach. Nie ma chwili spokoju![]()
Super avatar to chyba z kolekcji Miecia?@Gotart trzymaj się tam!
@Akatombo, ja oprócz delikatnego kłucia ok 3-4 dnia nie czuję nic. Piersi mniw bolą, ale to jeszcze slrzed transferu, odkąd zaczęłam brać progesteron. I brzuch taki progesteronowy, w sensie nieco wzdęty - ale to też od leków. Objawów nie miałam i nadal nie mam żadnych. Więc to niekoniecznie zły znak.
@dżoasia gratuluję czerwieni, to teraz ruszamy z koksem!
@Kurcia promieniuję w Twoją stronę moim wynikiem wczorajszym. Wyrównaj lub przebij!
A wawie ktoś wie czy też gdzieś tak można [emoji848] żeby tak szybko wyniki były...
Jutro poszukam gdzieś mi świta że widziałam.
@edloteh - mam niezrealizowaną receptę na 2 opakowania 10 mg od wuja Jarka , co prawda z lipca - może ważnePodbijam [emoji51] może macie jakieś zapasy [emoji848]
na pw laseczki [emoji8]