• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ale żeście naprodukowały...

Wróciłam do domu, położyłam się i wzięłam paracetamol i jakoś lepiej jest. Przestraszyłam tylko mego chłopa co wpadł na chwilę do domu mnie wpuścić bo ja głupia zostawiłam.klucze do domu w pracy [emoji85][emoji85][emoji85]

Ja biorę tylko.kwas foliowy 5mg z zaleceń lekarza. Na wizycie u położnej się spytam czy warto coś brać. A magnez chyba zakupie bo i powieka mi lata...

@Janka86 a to przy Hashi można jod ? Bo ja właśnie staram się unikać, co prawda nie mam Hashi tylko niedoczynność [emoji848][emoji848]
Wiesz co ja bralam cala poprzednia ciaze. Moja endo mowi, ze niedobor jodu moze byc katastrofalny dla dziecka.. a ja nie umre od tego, duzo bardziej mi tej tarczycy nie zezre. Wiec i teraz zamierzam brac.

Wiesz co ja bralam cala poprzednia ciaze. Moja endo mowi, ze niedobor jodu moze byc katastrofalny dla dziecka.. a ja nie umre od tego, duzo bardziej mi tej tarczycy nie zezre. Wiec i teraz zamierzam brac.
U nas w witaminach dla ciężarnych (w sumie wszędzie widzę tylko jedna firme) jest dodatek jodu i to mnie powstrzymywało.... Ale spytam w piątek i ewentualnie kupie te cholerniendrogie witaminki [emoji23] kto to widział żeby witaminy na miesiąc kosztowały ponad £20 [emoji23]

A jak dziewczyny wizytujecie ja zapisalam się na 26 listopada termin wg OM 17 lipca 2019r.
Ja od razu sie zapisalam jak zaczela sie miesiaczka spoznia, pierwsza wizyta tydzien temu w poniedzialek i od razu dostalam skierowanie na badania. Potem we wtotek usg i sroda znowu wizyta i kolejne skierowanie na badania. No i jutro kolejna wizyta. Ja sie tak z ta wizyta pospieszyla bo to pierwsza ciaza i jestem pełna obaw. W sumie to myslalam ze lekarz powie ze za wczas i odesle do domu ale poswieca mi duzo czasu mimo ze to tak wczesna ciaza.

reklama
Ja od razu sie zapisalam jak zaczela sie miesiaczka spoznia, pierwsza wizyta tydzien temu w poniedzialek i od razu dostalam skierowanie na badania. Potem we wtotek usg i sroda znowu wizyta i kolejne skierowanie na badania. No i jutro kolejna wizyta. Ja sie tak z ta wizyta pospieszyla bo to pierwsza ciaza i jestem pełna obaw. W sumie to myslalam ze lekarz powie ze za wczas i odesle do domu ale poswieca mi duzo czasu mimo ze to tak wczesna ciaza.
no i super :) lepiej w ta strone niz jakby mial cie olać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry