Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny help! Wybieram się dziś do lekarza rodzinnego bo mam okropny kaszel i chrypę - tak samo mąż - co jeśli skończy się antybiotykiem, a za 2 tygodnie zaczynamy procedurę. Czy antybiotyk może negatywnie wpłynąć np. plemniki osłabić?
Mam nadzieję, że antybiotyk nie będzie potrzebny. Raczej zależy mi żeby nas osłuchał czy oskrzela czyste. Wydaje mi się że narazie to krtań i tchawica :/ Od soboty domowe sposoby stosuje, ale już kupiłam syrop Flegamine na kaszel, tabletki do ssania, sól emska do picia. Tylko wczoraj już spać nie mogłam bo mnie kaszel męczył, więc może lekarz przepisze coś ziołowego na uspokojenie tego kaszlu bym mogła spać.Jolus ja probowalabym unikac antybiotyku, jesli sie tylko da, bo napewno noc dobrego w w tym kierunku nie wniesie. Powiedzcie lekarzowi o procedurze na pewno wezmie to pod uwage. Ja zawsze staram leczyc sie domowymi sposobami cebula, czosnek, cutryna, moze tak najpierw sie uda.
Generalnie, antybiotyki maja ogromny wpływ na plemniki, negatywny. Jeżeli jest możliwość to unikałabym teraz takich środków. Na kaszel i chrypę można podać mniej mocne leki.Dziewczyny help! Wybieram się dziś do lekarza rodzinnego bo mam okropny kaszel i chrypę - tak samo mąż - co jeśli skończy się antybiotykiem, a za 2 tygodnie zaczynamy procedurę. Czy antybiotyk może negatywnie wpłynąć np. plemniki osłabić?
Mam nadzieję, że antybiotyk nie będzie potrzebny. Raczej zależy mi żeby nas osłuchał czy oskrzela czyste. Wydaje mi się że narazie to krtań i tchawica :/ Od soboty domowe sposoby stosuje, ale już kupiłam syrop Flegamine na kaszel, tabletki do ssania, sól emska do picia. Tylko wczoraj już spać nie mogłam bo mnie kaszel męczył, więc może lekarz przepisze coś ziołowego na uspokojenie tego kaszlu bym mogła spać.
Jeden Zeromski, drugi na Kronikarza GallaKtory jest tym drugim? [emoji6]
Dziekuje kochana.Kurcia wracam ja sobie po pracy zmeczona i mowie no musze zobqczyc co tu u Ciebie slychac i co widze....szok jak pieknie uroslawkrecilam sie w ten serial
jeszcze bedziesz robic bete czy juz sobie darujesz? Juz teraz to musi byc dobrze! Powiem Ci ze jak zobaczylam poczatek tej niskiej bety to mysle cholera u mnie bylo podobnie wiem co czuje ile niepewnosci itd ale ju, chyba odsapnelas z ulga? Czy w tym podejsciu mialas jakies dodatkowe leki niz w poprzednich? Pozdrawiam i niech Kurci serial dalej trwa
![]()
Sorrki ze sie wtrace ale jedna fiolka Ci ns 2 proszki wystarczy-js tak robilam przy ostatnirh stymukacji bo mi tak pani w aptece powiedziala ze moznaAaaa no i będę potrzebowała myślę około 8-9 szt. Przynajmniej przy poprzedniej stymulacji tyle brałam