nieagatka
Fanka BB :)
Ja juz od jakiegos czas powtarzam, ze jak Kukiza spotkam kiedys to mu w twarz napluje. Za in vitro wlasnie.Kochana pomyslodawca projektu jest jakis dupek od ku.kiza.. nosz sie wqrwilam z samego rana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz od jakiegos czas powtarzam, ze jak Kukiza spotkam kiedys to mu w twarz napluje. Za in vitro wlasnie.Kochana pomyslodawca projektu jest jakis dupek od ku.kiza.. nosz sie wqrwilam z samego rana
@ropuszka666 szukała terminuDziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Ropuszka ostatnio prosila o terminDziewczyny mam do oddania termin do Paśnika byłam wcześniej zapisana ale nie będę korzystać bo u mnie badania wyszły ok
Termin nie na gwałt ale a 26 list godz 14.20 nie wiem jak się oddaje terminy ale jeśli któraś chętna to służę pomoca
O to to! I koniecznie premiami, ktore miedzy soba rozdaja na prawo i lewoNiech sie zajma swoimi pensjami.. np obnizyc![]()
Na estradiolu sie nie znam, ale progesteron bardzo ladnyto jutro pierwsza beta Asiu? Znalazlas jakies laboratorium z szybszym dostepem do wynikow? Bo przeciez jak bedziesz betowac to tu wszytskie uswierkniemy z takim turnaround
?
wy tu gadu gadu a polityce a przyszly w koncu moje wyniki z poniedzialku 3dpt
Zobacz załącznik 914468
co myslicie?
Tak wiem , to lekka zrobia... zgadzam soe ze idiotyzm.jak mowie trzeba sie spieszyc...Niektórym stymulacja potrzebna nawet do jednej komórki. No i nie zmienia to faktu że to idiotyzm.
No tak mysle bo to dopoero poczatek projektu wiec tak mysle ze kolo 3 mcy..i czy kurde wyjscie na ulice cos nam da.jak będą chcieli to i tak to przepchna... wszystko pod gorke...Nawet nie mów Anett!
Nie może przejść bo wyjdziemy znów na ulicę!
A skąd wiesz,że mamy 3 msc?