reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Uwielbiam pierogi ale nie robić hehe na szczęście mam spokój bo moje chłopaki narazie mowia że się przejedli pierogami :)
Ja lubie ale nie mam zapalu robic,a takie kupne to sie boje z mieskiem kupowac bo tylko mi sie cos twardego trafi w tym miesnym,jakas boj sie Boga chrzastka,to juz nie rusze,i mam przed oczami kawalki kosci i skory itp w pierogach :) smacznego

Ja lubie ale nie mam zapalu robic,a takie kupne to sie boje z mieskiem kupowac bo tylko mi sie cos twardego trafi w tym miesnym,jakas boj sie Boga chrzastka,to juz nie rusze,i mam przed oczami kawalki kosci i skory itp w pierogach :) smacznego
U mnie tylko ruskie jedzą no i na święta z kapusta i grzybami ja takich kupnych też bym nie ruszyła wogole okropna jestem do jedzenia :errr:a tak dobrze wyglądam :D

U mnie tylko ruskie jedzą no i na święta z kapusta i grzybami ja takich kupnych też bym nie ruszyła wogole okropna jestem do jedzenia :errr:a tak dobrze wyglądam :D
Ja to wogole taki francuski piesek do jedzenia,wszytko chude bez tluszczu,duzo nabialu,no i slodycze duuuzzoo:) trzeba jakos nadrobic braki energetyczne;)

Podobno trzeba trzymać rękę wyprostowana i mocno uciskac. Ja odkąd tak robię to mam tylko mały strupek bez siniaka
Tak jak piszesz zależy od tego jak się pielęgniarka wbije a z tym różnie bywa i trzeba uściskać naprawdę z dobre 5 minut
Dzięki dziewczyny, tak myślałam, że pewnie za krótko trzymałam bo chciałam szybko wyjść i założyłam płaszcz i krew się rozlała.
Fajnie.. Trzymam kciuki za sobote i test [emoji110] [emoji110] Jak siedzę to mi aż tak nie przeszkadza, ale jak się w pracy nadźwigam to masakra jakby miało coś się z tamtąd wydostać

Biorę się dziewczyny za pierogii , któraś ma ochotę [emoji1] ?
Zjadłabym ruskich :)
To moja też do mnie wolała: ta e! I do teraz malomowna :D

Dzisiaj akurat na pobraniu pielęgniarka mi powiedziała że trzeba mocno uciskać wyprostowaną rękę i rzeczywiście, ani śladu nie ma :) Fakt, że wklula się tak, że też ledwo czułam.
No to będę już wiedzieć, że uciskanie jest takie ważne :)

reklama
Ja to wogole taki francuski piesek do jedzenia,wszytko chude bez tluszczu,duzo nabialu,no i slodycze duuuzzoo:) trzeba jakos nadrobic braki energetyczne;)
Ja tylko chude broń boże coś tłustego jak byłam dzieckiem to nawet z polędwicy sopockiej sciagalam skórkę :Ddo tej pory mi to w rodzinie wypominają 8-)

Do góry