Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gooska, podjerzewam, ze moja pierwsa reakcja bylaby taka sama, ale trzezwo patrzac to serio 1:898 to male ryzyko. Usg masz ksiazkowe, z tego co pamietam, bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie.Sunmaggy dziekuje za slowa otuchy. Juz inaczej do tego podchodze. Wiadomo pierwsze to szok i szukanie rozwiazan. Jak sie jest w goracej wodzie kapanym jak ja to tez zle. Trzeba wszystko przegryzc![]()
Matko kari moze to przez te nerwyDziewczyny zaczelam krwawic [emoji24]
Czytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.@made tak usg ksiazkowe, nie wiem po co mi bylo robic krew jak nie mialam zadnych watpliwosci. Teraz jakies sie wkradly i jak kret wierca sobie tunele. Ale mysle ze jutro na to juz inaczej spojrze bo dzis juz nawet mysle inaczej
Tez sie martwie o Kari... ale musimy czekac![]()
Ty sie nie przejmuj to zawsze ja mam pod goreCzytam to co piszesz a wiem ze moje wyniki badan tez juz sa i piwinnam je odebrac ale teraz sie boje bo na usg wszystko bylo ok a co jak cos wyszlo z krwi.