reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przeraża mnie, ze jak jedna osoba to napisała, to kolejne opierając się na jej osądzie, piszą "naprawdę, jak można być tak zakłamanym?" i linczują być może kobietę w rozpaczy. I robią to przyszłe matki, które mogą same znaleźć się w takiej sytuacji. Ja nie mam 100% pewności czy to nie troll, ale nie mając pewności w życiu bym tak nie napisała. Powinna się tym zająć administracja i sprawdzić sprawę, bo tak nie może być. Któraś ze stron mocno przegięła i powinny być wyciągnięte jakieś konsekwencje.
Tak jak mowisz... nawet bedac 50/50 pewnym nie mozna na kogos tak naskakiwac... ja tam tak jak napissalam nie sadze zeby ktos wymyslal tak okrutna historie...bo i po co..

reklama
Ja jestem przerażona i jednocześnie oburzona tym co się stało na sąsiednim forum. Nie wiem jak można dziewczynie coś takiego napisać nie mając 100% pewności i oceniać ją, że to troll " bo za dużo siedzi na forum i niemożliwe, że aż tak lekarze zawalili sprawę". Ciekawe czy osoby tak się wypowiadające pomyślały co jeśli to jest rzeczywiście dziewczyna roniąca swoje wyczekane dziecko, nie mająca wsparcia w rodzinie, dla której forum było jedynym wsparciem ? Ona wrzuciła zdjęcie swojej karty szpitalnej !!! Zero empatii.
Też podczutyje tamto forum ale nie udzielam się z powodu masakrycznej atmosfery która tam panuje. Bardzo mi szkoda tej dziewczyny, niektórzy ludzie mają pod górkę pod każdym względem i z rodziną i z facetem i z ciążą i skoro nie miała się komu wygadać to forum jest po to żeby się wspierać a ja zaatakowano.
Przykre jest że kobieta kobiecie potrafi tak wygarnąć. I to kobiety wydawałoby się dorosłe które używają jednak rozumu a nie jego braku .... Bywają i trolle ale skoro dziewczyna pokazała zdjęcia to jeszcze ja dobili że tłumaczy się winny. Szkoda mi jej bo są osoby że słaba psychika i takie coś tylko kopię leżącego.

Przeraża mnie, ze jak jedna osoba to napisała, to kolejne opierając się na jej osądzie, piszą "naprawdę, jak można być tak zakłamanym?" i linczują być może kobietę w rozpaczy. I robią to przyszłe matki, które mogą same znaleźć się w takiej sytuacji. Ja nie mam 100% pewności czy to nie troll, ale nie mając pewności w życiu bym tak nie napisała. Powinna się tym zająć administracja i sprawdzić sprawę, bo tak nie może być. Któraś ze stron mocno przegięła i powinny być wyciągnięte jakieś konsekwencje.
Pokazały tylko tym, że nie mają mózgu, nie myślą... nie maja swojego zdania, chca być fajne i podporzadkowac się pod resztę ;) cóż...

Też to czytałam z ciekawości nie wiem co o tym myśleć z jednej strony jej współczuję i wierze ze mogło ja to spotkać w szpitalu bo nie takie rzeczy podczas praktyk w szkole widziałam z drugiej strony gdybym przeżywała taka tragedię nie miała bym chyba głowy do forum ale może ona poprostu nie ma komu się wyzalic i forum traktowała jako miejsce wsparcia nie oceniam ale uważam że jak komuś się nie podobało co pisze to przecież może nie czytać jej wpisów omijać albo opuścić tamto forum ale fakt napisałam tam kiedyś kilka postów i atmosfera tam jakaś taka ciężka o_O

Dokładnie nie takie rzeczy lekarze zawalili... Niestety
Szkoda mi jej , bo w sumie czytając jej wypowiedzi widać było , że szuka wsparcia i pomocy , bo po to ono tutaj jest to forum i po to tutaj na dobrą sprawę jesteśmy, żeby nie zostać same z danym problem.. Ludzie są na prawdę różni i różnie reagują na stresowe, przykre sytuacje...
Przykro mi , że dostała takiego kopa , wcześniej tego nie komentowałam tylko śledziłam ale co za dużo to nie zdrowo...
Na dobrą sprawę może spotkać to każdą z Nas.. Ja bym nie chciała zostać sama w takiej sytuacji..

Lata 70. Moja ciocia urodziła zdrową córkę, pielęgniarka upuściła ją na ziemię przy kąpieli, dziecko zmarło na miejscu.. Powiecie w tych czasach , że to jakaś ściema.. Jak to możliwe , żeby pielęgniarka popełniła taki błąd..Ale to się dzieje na prawdę, ludzie doświadczają tyle cierpienia na codzień w różnych sferach życia wystarczy otworzyć oczy i się rozejrzeć , i można się zdziwić nie każda drastyczna historia musi być trollem...

Tak jak mowisz... nawet bedac 50/50 pewnym nie mozna na kogos tak naskakiwac... ja tam tak jak napissalam nie sadze zeby ktos wymyslal tak okrutna historie...bo i po co..
Zgadzama sie,poczytalam z ciekawosci bo wszyscy teraz o tym pisza,nie wiem czy prawda ale przeciez to tez czlowiek,kazdy tu jest anonimowy jedno mile slowo moze dac troche radosci a jedno nie mile naprawde zabolec.

reklama
Też to czytałam z ciekawości nie wiem co o tym myśleć z jednej strony jej współczuję i wierze ze mogło ja to spotkać w szpitalu bo nie takie rzeczy podczas praktyk w szkole widziałam z drugiej strony gdybym przeżywała taka tragedię nie miała bym chyba głowy do forum ale może ona poprostu nie ma komu się wyzalic i forum traktowała jako miejsce wsparcia nie oceniam ale uważam że jak komuś się nie podobało co pisze to przecież może nie czytać jej wpisów omijać albo opuścić tamto forum ale fakt napisałam tam kiedyś kilka postów i atmosfera tam jakaś taka ciężka o_O
Takie czasy że ludzie relacjonują całe swoje życie na Internecie [emoji53] Szybciej napiszą na facebooku niż zadzwonią do kogoś z rodziny [emoji53]

Do góry