reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja Wam polecam serial Dark. Jest naprawdę wciągający. Godny polecenia[emoji4] oglądałam go za darmo na zalukaj.
Ja zaraz idę spać bo mój mąż od jutra wraca po 1.5 miesiąca przerwy juz do pracy i musi wstać o 4.30[emoji15]
Obejrzałam wszystkie sezony DARK - super również polecam [emoji4]

Ja teraz na Netflix oglądam serial na podstawie "Sabrina nastoletnia czarownica" pamiętacie? [emoji23]

reklama
Ja to trochę leżę teraz z 5-10min ale i tak muszę wstać i iść siku bo nie wiem czy bym tak zasnęła z kałużą w majtkach :-D
To powinno wystarczyć w sumie :)
I oglądam "Historie wielkiej wagi" nie wiem jak ludzie mogą dopuścić aby ważyć 250kg.... masakra
Niestety taka waga to problem psychiczny i zamknięte koło z którego ciężko wyjść.

Oj tak!

Dziewczyny polećcie coś ciekawego ale nie horror!
Masz Netflixa? Ja dzisiaj będę oglądać Outlaw King a z seriali ostatnio House of Cards.

Po tym sprzątaniu dalej mnie plecy bolą :p nie lubię tego, że w ciąży czuję się jak niedołężna staruszka, ledwo coś zrobię i zaraz zmęczona albo coś boli :(

Obejrzałam wszystkie sezony DARK - super również polecam [emoji4]

Ja teraz na Netflix oglądam serial na podstawie "Sabrina nastoletnia czarownica" pamiętacie? [emoji23]
Ja pamietam i czekalam na ten netflixa ale sie rozczarowalam,szczegolnie ze kot nie gada,a on byl najlepszy z starej Sabriny

No właśnie i to dziwne bo ja mam tak samo, niby odpuściłam ale i tak nie zaskoczyło nic ... może i tak przechwytuje nasze myśli, że jednak by się chciało zajść :p :-) :)
Jednak chcieć a mieć ciśnienie to co innego :D no ale skoro tak ma być to nic na to nie poradzimy ja to w tym miesiącu już wogole nie dość że owualcja gdzieś mi zaginęła bo jej nie czuję to jeszcze te boboseksy rzadko ale co tam :)

Dawno mnie nie było ale nadrobilam ;) widziałam że komuś się udało więc gratuluję, niestety nie pamiętam nicku....
U mnie dni płodne w pełni ;)
W żadnej biedronce w okolicy nie ma tej drugiej części książki o slodziakach a chciałam wymienić naklejki :(

reklama
Do góry