Laurka2019
Fanka BB :)
W przyszłym tygodniu chyba dopiero,jutro bede dzwonić i sie dowiadywać.A ty kiedy testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W przyszłym tygodniu chyba dopiero,jutro bede dzwonić i sie dowiadywać.A ty kiedy testujesz?
Kurciu, to teraz czekamy na pięknie bijące serduszko.U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.A mieliście konsultacje w GC z dr Szczęba.ra ?
Mój mąż ma azoospermie, jest po 3 pełnych biopsjach w GC i właśnie zaczynam 36 tc
Aaaa.... I najlepszy efekt hodowli zarodków mieliśmy jak wzięliśmy dodatkowo embryoGen jako podloze do hodowli
Surykatko, Twoja beta to szał. Piękna. Tak jak @dżoasia mam wrażenie, to jednak bliźniaki.Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907
18 dpt 24775...
Aniu trzeba probooowac i jeszcze raz probowac. Moze zrob sobie chociaz kiry i bedzie wiadomo, czy masz problem tez z implantacja czy trzeba czekac na silacza po prostu. W Waszym przypadku to juz chyba nie o klinike chodzi bo stymulacje mieliscie od i zarodki ladne, chociaz wiadomo, ze organizacja jest jaka jest... :/Nie mieliśmy,ale przyszliśmy do GC już z wszystkimi badaniami i diagnozą- delecja azf c,więc nie da się nic poprawić,bo to genetyka; może dlatego nie wysłali nas do niego na konsultację. My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.
Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.