reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mialam pozniej wracenie ze do kubeczka poszlo malo a przy seksie bylo zawsze mega duzo[emoji13]

To tak jak u nas, było tylko 1ml i lekarz powiedział , że to mało i czy zawsze tak jest ale zwykle to przy przytulankach to dużo tego bo ze mnie wylatuje a tam tylko 1ml ale może to ze stresu było ;)

reklama
Ja miałam cykle 14 -45 dni :) W tym rzecz, że były nieregularne... teraz mam jak w zegarku więc liczę,że ta owulacja jest [emoji6]

Apropo zaczęły się u mnie dni płodne [emoji16] i co mnie śmieszy... mój Tz zauważył, że jestem "cieplutka tam " [emoji23] A w dni nieplodne "normalna"... kurczę, na co mi termometry [emoji41]

No widzisz masz naturalny termometr :-D
Mój też czasami mówi, że tam ciepło jest albo zimno :p

Dziękuje [emoji6] Chyba się skusze , bo mam już dosyć ,3 miesiąc jak coś mi jest od zapalenia pęcharza po grype.. Wcześniej aż takiego problemu nie miałam
Polecam. Wcześniej nie byłam przekonana ale od paru sezonów pije i jest mega różnica. To naprawdę działa. Ja kroje w mała kosteczke obrany i wrzucam do wrzątku. Dodaje herbatę i cukier. Później dopiero cytryne. Troszeczkę pali ale warto. Niektórzy ścierają na tarce ale mi się nie chce :)

Ja też marzyłam o córce.. I mam [emoji7] Ale chciałabym druga [emoji16]
Mi się marzy właśnie synek [emoji5] Chyba jestem w tej mniejszości [emoji12]
Ogólnie tak dziwnie wejść na wątek gdzie wszyscy się pewnie znają:szok: długo tu dziewczyny jesteście?
Ja jestem tutaj jakoś od września
No robiłam wciąż cień wychodxi jakis a jak wyschnie to nic juz nie widać. Mam zamiar jutro rano zrobić znowu ale wiem czy tam coś konkretnego wyjdzie:sorry2:
I co robiłaś kolejny test ? Coś wyszło z nowu czy może poszłaś na bete?

Loli05 monitoring cyklu by go określił, ale ja byłam w 10 DC na USG i ona zmierzyła pęcherzyk i powiedziała że owulacja za jakieś 3-4 dni więc potrafią to jakoś wyliczyć ;)

Aha. Ta ginka też mówiła że testy można sobie włożyć między bajki, bo wg niej najlepiej próbować przed owu a nie w sama owu. Zaczynać od 9 DC i co 24 h próbowac

Tak tak oni jakoś widzą to na monitoringu , bo jak ja byłam chyba w 11 czy 12 cyklu to mi powiedziała , że owulacja już była a ja myślałam , że 14 dnia zwykle jest jak jest cykl 28dniowy - dlatego teraz przytulanki zaraz po @ i do owu albo i po owu nawet , żeby przypieczętować :D

reklama
Mi się marzy właśnie synek [emoji5] Chyba jestem w tej mniejszości [emoji12] Ja jestem tutaj jakoś od września I co robiłaś kolejny test ? Coś wyszło z nowu czy może poszłaś na bete?
Mi sie tez marzyl synek,jakos jak bylam z nim w ciazy to wiedzialam sama z siebie ze to syn przed skanem,jak poszlismy na skan i pani ppwiedzialal ze synek to nawet nie bylismy zdziwieni takie to bylo oczywiste dla nas:)

Do góry