Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się wydaje, że u mnie bardziej z lewej strony, czyli z tej gdzie częściej mi się zdarzały bóle owulacyjne, ale też często idealnie pośrodku. Zależy chyba trochę od tego na którym boku akurat się położę.A powiedzcie mi dziewczyny czy to bulgotanie, pękanie baniek czy przelewanie czujecie w całym brzuchu?- ja czuje tylko z prawej strony.Z tej samej strony zawsze bolał mnie jajnik w czasie owulacji czy ciągnęło mnie najbardziej w pierwszych tygodniach ciąży .
@AnnaDd88 ja w 1 trym co kilka dni mialam spokoj ale tak to bol macicy jajnika brzucha jelit... zawsze sie cos znalazlo a teraz cisza. Czasami faktycznie mnie pobolewa brzuch ale nie az tak zebym uwazala to za cos nienormalnego:-) dzis 14+6 wg om. Wg usg dzieciatko starsze o 5 dni.9
@Night&Day co do tych okien to widze ze to niczym pierwsza potrzeba ostatnio:-) hehe a co do bulgotania w brzuchu to ja wlasciwie nie czuje albo nie wiem ze to to bo porownania nie mam ale fakt jest taki ze z prawej strony macicy moja Kluseczka sie umiejscowila tak jak zawsze mialam bole prawego jajnika. Moze to jakas taka regula?![]()
Moze poczekam do konca tygna jakies kłujace oznaki
. a powiedzcie dziewczyny szczepiła sie ktoraś teraz na grype
?