• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale cudnie!! ❤️❤️ To dopiero miałaś suuuuper niespodziankę! A co do luteiny to tez tak miałam i lekarz zamienił na podjęzykowa i od tego czasu jest okej. Tylko mi dodatkowo jakiś grzybek się przypalental i brałam dodatkowo leki na niego.
Kochana ja też mam brać globulki i maść pimafucin i 23 listopada kontroli ❤❤ długo brałaś te globulki ?

Gratulujemy z całego serca ja i moje dwa ❤❤ . Przesyłamy ciążowe buziaki. Jeśli chodzi o Luteinę do pochwową , to miałam to samo i w Aptece poleciła mi pani mgr. ILADIAN PREGNA gel do higieny intymnej i jak ręką odjął , a uzywalam innego gelu do higieny intima. Spróbuj może Tobie tez pomoże. Jak dla mnie jest bardzo dobry. Jest gęsty i bierze sie go dosłownie kropelkę. Pozdrawiamy❤❤✊✊
Dziękuję jutro lecę do apteki ❤❤ściskamy

reklama
Fajnie:)
Ja mam schizę bo tak od trzech dni a już na pewno od dwóch nic nie czuję choć wcześniej dość reguralnie dało się wyczuć ruchy dziecka. Teraz kompletna cisza.

Też tak miałam w zeszłym tygodniu i płakałam mężowi. Po 3 dniach wszystko wróciło do normy. Chyba nas Maluchy za bardzo przyzwyczaiły do codziennych szturchnieć i potem my matki wariujemy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry