PaniMietki
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]bosko [emoji7]Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje [emoji4]bosko [emoji7]Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
To się zmieniły zasady, bo należałam do mam październikowych 2015 (moi chłopcy wcześniaki z września) i tam żadnego moderatora nie bylo. A często się spierałyśmy, dyskutowałyśmy, miałyśmy różne zdania na różne tematy i zawsze byla pełna kultury i respekt do siebie nawzajem [emoji4]
.
O jaaaaaa!!!!!! Tyle wygrac[emoji39][emoji39][emoji39] dasz rade!!!Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
loooi brawo i gratulacjeee podwojne[emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
ja man tez dzisiaj zjadlam kanapke z szynka pozniej na to biala czekolade i przegryzlam salatka z kurczakiem popilam wodą i na to jablko [emoji23] narzeczony nie moze patrzec co ja pochlaniamKobietki a macie już jakieś zachcianki ?? Bo kuźwa dzisiaj zjadłam frytki i popijałam maślanka [emoji848][emoji848] i tak myślę czy to już czy poprostu jakiś dziwny gust kulinarny ...
Wyglada na to ze i ja Twoje powitanie z buta zle odebralam. Wierze ze poczytalas wczesniej nasze forum, zanim na dzien dobry oznajmilas ze tu moderatorka i zaproponowas zmiany. Chociaz patrzac jak piszesz o przyroscie bety, to raczej nie czytalas. W przeciwnym razie, wiedzialabys ze pisane bylo.o tym juz kilka razy. Tak czy inaczej, witaj na pokladzie.Ladyk24na7 chyba opatrznie trochę zrozumiałaś to co napisałam, cóż taka
natura słowa pisanego, że czasem intencje są inaczej odebrane niż planował autor. Na każdym ciążowym forum pojawia się moderator tak czy siak. A poza tym piąteczka - jesteśmy ten sam rocznik chyba![]()
O to to to! Ja tak zalozylam od razu, ze Zmijka[emoji23][emoji23]Wyglada na to ze i ja Twoje powitanie z buta zle odebralam. Wierze ze poczytalas wczesniej nasze forum, zanim na dzien dobry oznajmilas ze tu moderatorka i zaproponowas zmiany. Chociaz patrzac jak piszesz o przyroscie bety, to raczej nie czytalas. W przeciwnym razie, wiedzialabys ze pisane bylo.o tym juz kilka razy. Tak czy inaczej, witaj na pokladzie.
Co do moderatorki to dla mnie OnaZmijeczka powinna byc o ile sama zechce[emoji16]