Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
Piękna wiadomość gratulacjeDziewczyny, prawdopodobnie będę miała bliźniaki. Za dwa tygodnie mam kolejne usgjeszcze z szoku nie wyszlam. W domu mam już 2 dzieci więc będzie co robić [emoji23]
Witaj w klubieJa jestem strasznym alergikiem (że o astmie nie wspomnę) i od zawsze używam szarego mydła do mycia [emoji23] bo tylko to mnie nie uczula. Używam dużo kosmetyków do pielęgnacji ciała i włosów z białego jelenia, bo w mojej opinii, mają przyzwoite składy. Także nie planuję nic zmieniać. A jeśli chodzi o kolorówkę - to cóż - przyznaję bez bicia sztuczny syf, ale jest to jedyny podkład, który nie podrażnia mi twarzy, ma dobrą konsystencję, kolor (z rimmela) i również nie planuję go zmieniać.

Współczuję AZS..Z kosmetykami ogolnie trzeba uwazac. Ja jakies wiekszej zmiany nie planuje, bo wiekszosc mam mega delikatnych ze wzgledu na azs. Za to ograniczam jednak lakierowanie paznokci i farbowanie wlosow. Wlasnie powinnam odrosty zrobic ale czekam jeszcze.
P.S. cycole mnie swedza!
moja młodsze dziecko ma ciężki przypadek AZS a najmłodsze ma już od 4 miesiąca życia na szczęście nie taki jak średniej... 
Osobny wątek jest. Wpisz tu swoje daneCzy możecie mi powiedzieć co z tą listą i czy już powsta i jakby co to gdzie się zapisać?