reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie szaro, buro i byle jak. Poziomu smogu wolę nawet nie sprawdzać.... Dzieci tylko do przedszkoli i z powrotem. Mnie się w ogóle nie chce z domu wychodzić, ale muszę tę betę powtórzyć. Starego wysłałam po zakupy, bo ma dziś urlop. A co! ;-)
A z objawów to mam tkliwe piersi. No i brzuch mi się powiększa. Ale ja szybko dostanę brzucha. Po dwóch ciążach, w tym jednej podwójnej, mięśnie mam totalnie rozluźnione. No i przyznaję bez bicia, z jakimś wielkim entuzjazmem nie pracowałam nad nimi po ostatnim porodzie.... to teraz będę wyglądała w trzecim miesiącu jak w dziewiątym bym byla hehe.
Będziesz na pewno pięknie wyglądać czy z większym czy z mniejszym brzuszkiem:tak: powiem Ci ze ja miałam najmniejszy brzuszek w 3 ciazy i o dziwo widoczny był delikatnie dopiero w 6 miesiacu:szok: jak wspomnę moja pierwsza ciążę to wyglądała jak Orka:baffled::zawstydzona/y::yes:

Witajcie kobietki!!! U mnie zimowo jak już wspomniałam w poście wyżej .. Lekkie zdenerwowanie u mnie jeszcze bardziej mnie kłuję i boli podbrzusze nawet i lewy jajnik.... mam nadzieję że ta cholera @@@@nie przyjdzie niby dziś mam dostać a z aplikacji jutro sama nie wiem ... Mam małą nadzieję a jutro wizyta u ginekologa zleciał tydzień jak strzała
Pozdrawiam serdecznie i udanego dnia życzę A tym kobietka które są w pracy Wytrwałości życzę i żeby im czas szybko minął :yes::biggrin2:

moj facet napalil sie na narty... w gorach sniegu napadalo. pojechal do pracy ale zaraz wrocil bo sprawdzil na kamerach na stoku ze sniegu full wiec tydzien urlopu hahaha [emoji23] moj maniak... a mi sie nie usmiecha jechac bo tylko bedzie mi smutno ze nie moge pojezdzic z nim :(

moj facet napalil sie na narty... w gorach sniegu napadalo. pojechal do pracy ale zaraz wrocil bo sprawdzil na kamerach na stoku ze sniegu full wiec tydzien urlopu hahaha [emoji23] moj maniak... a mi sie nie usmiecha jechac bo tylko bedzie mi smutno ze nie moge pojezdzic z nim :(
Pociesz się, że niedługo będziesz uczyć jazdy na nartach małego brzdąca :)

reklama
@renisus napewno będzie dobrze, może to implantacyjne plamienia.

Ja dziś w pracy pierwszy dzień kiedy wiem że w brzusiu ktoś jest i wogole nie mogę skupić się na pracy! Jedynie co zrobiłam to przeczytałam regulamin macierzyński i co mi się należy haha. Dziś też pracownik mi powiedział że idzie gdzie indziej, serio splynelo to mnie, wogole żadnego wrażenia haha a jak by to było tydzień wcześniej to bym się martwił co to będzie. A teraz sobie myślę za 7 miesięcy to nie będzie mój problem ;)

Do góry