Zuziiiii
Zaciekawiona BB
Pewnie powiedziałabym, że już po sprawie, sama załatwiłaś i tyle go widziała, a co.
O tym samym myślałam, jeśli nie przestanie mnie namawiać. Te rozmowy są dla mnie zbyt wyczerpujące, a i tak on tylko swoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie powiedziałabym, że już po sprawie, sama załatwiłaś i tyle go widziała, a co.
ale ekstra!!!A więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
Oo jak super, gratuluje!A więc wróciłam właśnie z wizyty i okazało się że będę mieć bliźniaki. Jestem przerażona.
dziekuje kochanie trzymajcie kciuki zeby krwawieniu ustalo albo chociaz troche zmalalo [emoji173][emoji110] bede silna przyszla tesciowa staje na wysokosci zadania nie pozwala mi wstawac wszystko ogarnia juz dostalam taka dawje owocow ze zaraz pekne [emoji23] dobrze ze jest bo sie nie rozklejam przy niej [emoji25]@zuzkaaa będzie wszystko dobrze nie martw się na zapas! Teraz odpoczywaj i dbaj o siebie i wyczekuj kolejnej wizyty TULE mocno! [emoji3590]
tak jak mowisz! kopnąc w zad !!! szok jak mozna byc takim bezczelem...To się chyba gość na rozumy z kimś pozamienial. Cofam poprzedni post w takim razie. Takiego to tylko w dupe kopnac
No oczywiście moooooooocno trzymamy kciuki za Ciebiedziekuje kochanie trzymajcie kciuki zeby krwawieniu ustalo albo chociaz troche zmalalo [emoji173][emoji110] bede silna przyszla tesciowa staje na wysokosci zadania nie pozwala mi wstawac wszystko ogarnia juz dostalam taka dawje owocow ze zaraz pekne [emoji23] dobrze ze jest bo sie nie rozklejam przy niej [emoji25]