Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.
Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.
Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.
Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]
Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.
Włosy muszę myć codziennie bo fuu. A nie lubię myć włosów bo mam długie i gęste i problem z suszeniemLili91 mnie tez pierwsze tyg trzeslo z zimna i w jednej i w drugiej ciazy.
Zuzkaaa, ale nic Cie nie boli? Teraz mozesz poplamic na bordowo jeszcze, przez te tabletki.
Ja dzisiaj znowu zaczelam plamic, tak wiec jest kilka dni bez i kilka dni z.
Jejku to mamy juz 2 pary blizniakow [emoji7][emoji7] ale czad[emoji173]
Czy Wy tez macie takie przetluszczajace sie wlosy? 5 godzin po myciu, sa jakbym 2 dni nie myla feee. A ze mam fiola na tym punkcie to az mnie mdli. Oj robia te hormony ze mna co chca.
Kciuki za wizytę [emoji3531][emoji3531]Ach te bliźnięta
Dokładnie! Moje są suche, ale teraz wyjątkowo nie. Jak myje, to od razu dwa razy, bo inaczej jakby były niedomyte.
Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.
Znowu mam mdłości... Na wadze już -2kg.
@zuzkaaa super wieści, musi być dobrze
Do wizyty zostały 3 dni, nie mogę się doczekać![]()
bylam w wc w nocy czysto teraz tez. nie mam zadnych boli ani skurczy takze mam nadzieje ze wszystko bedzie oki [emoji6]
trzymam kciuki za wizyty [emoji173][emoji110]
baaaardzo [emoji7][emoji7][emoji7] niech beda mdlosci zawroty wszytsko mi juz jedno [emoji28] byle moja kruszyna nie chciala sie ewakulowac [emoji1]Bardzo się cieszę!!! Również z tego, że jak widzisz jogurt, to bierze Cię na...Można się cieszyć z takich rzeczy, prawda?
![]()