• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja biorę duphaston. Mam mdłości czasem. Ciężko powiedzieć czy to od niego czy nie. Przy staraniach też brałam i w sumie dobrze się czułam. Z tego co słyszałam to różnie się na niego reaguje. Niektórzy mają skutki uboczne. Inni nie. Ciężko wyczuć jak jest u Ciebie.
moze to od tej luteiny ochydnej pod jezyk... a tam nie wazne w sumie myslalam ze moze ktoras zauwazyla po braniu mdlosci...

Zuzkaaa ale tez i juz jestes wyzej w ciazy, niz tydzien temu. Ma prawo Cie mdlic[emoji6] u mnie wszystko zaczelo sie w 7 tygodniu [emoji1785]

Margo, dobrze bedzie [emoji4] Ja biore magnez i vit C, ktore naturalnie podnosza progesteron. Samego nie biore, bo nikt mi tu nie przepisze. Na daj sie zwariowac[emoji4]

chyba mi niedobrze
emoji1785.png
mam nadzieje to nie placebo... a moze po tych tabletkach.. bierze ktoras z was luteine i duphaston?? macie jakies dolegliwosci po takim zestawie?

Ja biorę tez progesteron w dwóch wersjach to po doustnym mega mi się kręci w głowie tak 30 min po zażyciu.
Aaa, no i z tego ciągłego myślenia mam wrażenie,że zaniedbuje dzieci, tzn.siedze z nimi,ale jakby nieobecna, mało zaangażowana....ech...

Tez tak mam, nic mi się nie chce, z synem to co najwyżej mogę lego poukładać, ale jakieś bardziej złożone zabawy odpadają

reklama
Aaa, no i z tego ciągłego myślenia mam wrażenie,że zaniedbuje dzieci, tzn.siedze z nimi,ale jakby nieobecna, mało zaangażowana....ech...

I ja się bardzo cieszę, że mnie omija ta cala ciążowa napinka (moja siostra nazywa to ciążową sraczką pierwszego trymestru hehe). W pierwszej ciąży doświadczyłam tego level hard. Nie chce zeby moja ciaza odbiła sie na moich Maluchach. I tak sie odbiją z nawiązką narodziny rodzeństwa. Na pewno to przeżyją. Będą się musiały odnaleźć w sytucji ktora nie bedzie dla nich prosta. Mam wrazenie, ze nawet teraz jestem dla moich dzieci bardziej. Wlasnie ide po moich chlopcow do przedszkola i po obiecałam im takiego mega wypasionego pachnącego paczka, jako ze przez caly tydzien poszczą od słodkości ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry