Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teściowa mi mówiła że mój syn rozmawiał z nią czy urodzi dziecko bo on chce mieć rodzeństwo i nie chce być tylko sam. Nawet biedaczek nie wie że dostanie nie jedno a dwoje rodzeństwa. Tak bym my chciała powiedzieć ale chcemy to dopiero na wyjeździe świątecznym zrobić![]()
Wiem też miałam łzy w oczach jak to usłyszałamOoojezu jaki slodziaszek .... Kuźwa nie uwierzysz ale czytając to poryczalam się siedzę i łzy mi lecą [emoji4][emoji9]

Jak mogłaś [emoji23] teraz mi się marzy mizeria z ziemniaczkami i mielone [emoji23]Moja prosila mnie o rodzenstwo od ponad roku i az sie poplakala jak sie dowiedziala ze bedzie bejbi. Wlasciwie to jej pierwszej powiedzialam, nie myslac ze moze cos nie tak pojsc. Mi sie sni jedzenie po nocach, kuchnia indyjska, chinska, ziemniaczki z mizeria. Budze sie glodna a nic nie wchodzi. Teraz wypilam kubek zupy pomidorowej.
Ladyk24na7 ja tez mam takie mysli, ze nie przemyslane dokladnie to bylo. Mysle jednak ze to panika przed nowym.
Gratulacje [emoji173]Ja już po wizycie. Serduszko bije. CRL 22 mm. Następna wizyta 17.12
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] dobrze ze teraz.a nie o 4 nad ranem [emoji23][emoji23]Jak mogłaś [emoji23] teraz mi się marzy mizeria z ziemniaczkami i mielone [emoji23]