No to super, że tak L. zareagował, mam nadzieję, że rzeczywiście do niego zadzwoni.Jak opowiedziałam o tym dr. L. również się oburzył i spisał nawet nazwisko tego lekarza, żeby z nim porozmawiać sobie przez tel. ku przestrodze innym parom , które mają problem. :-)
Na jakim etapie leczenia jesteś w NOVUM i jaki lekarz Cie prowadzi ? :-)
Ja leczę się u pani dr Z., jestem świeżo po trzecim transferze, bety pozytywne, niezbyt dobre przyrosty, no i wczoraj krwotok, ciąża się nie rozwijała, także decyzja o odstawieniu leków... Od wczoraj smutek i płacz... ale patrzymy w przyszłość, mamy jeszcze trzy zamrożone blastki, po które wrócimy.
Czytam forum od jakiegoś czasu. Jestem 12 dpt. Udało się uzyskać jeden zarodeczek. Nie dawałam mu szans a tu niespodzianka... Ostatnio było tu dużo o wolno przyrastającej BHCG. Nie znam sie na przyrostach. Mozece mi pomoc? Podano mi 3 dniowy zarodek i wynki mam następujące: 10 dpt 97,5 ; 12 dpt 249,8. Czy to znaczy że się ślimaczy...?
zrobilam też progesteron, wynik 34,4 ng/ml. Jest jakas szansa? Nie chcę się za wcześnie cieszyć... Pozdrawiam