Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej dziewczyny. Dołączam się. Termin mam na 13 lipcaTo moja 3 ciąża :/ planowana ale nie do końca teraz... ale cóż wyskoczyło nam teraz to musimy się cieszyć z tego co jest
Czuję tylko że nie będzie lekko. Syn w pierwszej klasie córka w przedszkolu, ja praca , dom i cała reszta na mojej głowie. Mąż 3 tygodnie w trasie, tydzień w domu. I tak trwać to będzie do kwietnia
![]()
Witam
Z przyjemnością dołączam do grona mamusiekTermin wyznaczony na 07.07.2019. Będzie to nasz wyczekany pierwszy dzidziuś... 16.11 zobaczyliśmy pięknie bijące serduszko Mam pytanko, czy wszystkie macie taką schizę, czy aby wszystko na pewno w porządku? Ja do końca pierwszego trymestru chyba zwariuję... Od tygodnia nudności zniknęły i piersi nie bolą, a ja już w strachu. Ale mówię sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia tak mam
Pozdrawiam
Oooo... widzę że nie jestem sama w takiej sytuacjino myślę,że poradzimy sobie. Baa chyba nawet musimy. W jakim wieku masz dzieci slodkatrojeczka ?
WitajDużo nas tu jest ? Bo tak patrzę to chyba sporo![]()

Mam ten sam termin, też schizuję a to moja trzecia ciąża. Z tym, że ja mam ciągle mdłości i piersi bolą jak cholera... Serduszka jeszcze nie słyszałam, bo wizytę mam jutro. Ale czuję, że jest dobrze. Jedynie strasznie się boje, że to bliźniaki...
WitajJa też świeżynka na tym forum
Chyba jeszcze nikomu nie udało się nas zliczyć
![]()
Też się o to bałam że to bliźniakiale na usg kamień spadł mi z serca
![]()